2010-07-28 10:46:11• hírek • Póti Orsolya

Nagykárolyi Öröm Fesztivál

Quimby, Ganxta Zolee és a Kartel, Hooligans, Ladánybene 27 és még sokan mások is fellépnek a Nagykárolyi Öröm Fesztiválon, amelyre augusztus 5 és 8 között sok sok meglepetéssel és érdekes programokkal várják a szórakozni vágyókat.

Rengeteg koncerttel, színes programokkal, sok sok humorral és fantasztikus környezettel vár minden kikapcsolódni vágyót Nagykároly eddigi legnagyobb fesztiválélményt nyújtó rendezvénye, a Nagykárolyi Öröm Fesztivál (NÖF) első kiadása.

A fesztivál négynapos nonstop kínálattal készül, melyből a gazdag szórakozási és sportfelhozatal mellett nem hiányoznak a magyarországi sztárok, a stand up comedy-k és a hajnalig tartó bulik. A számos neves zenekar mellett napközben neves humoristák és színészek szórakoztatják majd a közönséget, ezenkívül freestyle focibemutatót láthatnak, valamint főzőversenyen is részt vehetnek a Paprika TV-ből jól ismert szakácsok vezetésével.

A nagyszabású rendezvény egykor csak egy állom volt, amely ma már a beteljesülés felé közelít. Hagen Roland valamikor megálmodta ezt, és most meg is valósítja a fesztiválkedvelők nagy örömére.



„A rendezvényre első alkalommal kerül sor, és nagyon kíváncsiak vagyunk a visszhangra. Ha pozitív visszajelzést kapunk, akkor a tervek szerint ugyanebben az időintervallumban jövőre is megszerveznének a fesztivált. Most leginkább a magyarságra koncentráltunk, ezért a fellépők szinte száz százalékban magyarországiak, de ha minden a tervek szerint működik, akkor a jövőben világsztárokra is számíthatnak a látogatók. A magyarországi fesztiválok és a Félsziget mintájára és ezek sikerére úgy gondoltuk, mi is megpróbálunk egy nagyszabású rendezvényt szervezni a közönségnek. Egyre jobban nő úgy a hazai, mint a külföldi érdeklődők száma. Reméljük sokan kilátogatnak majd a helyszínre." - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak a Termal Strand egyik vezetője.

A négynapon át tartó fesztiválon többek között fellép a Quimby, Ganxta Zolee és a Kartel, a Hooligans és DJ Palotai, valamint Rokker Zsolti, Boka Gábor, Badár Sándor és társaik szórakoztatják majd a közönséget egy-egy humor show keretén belül. Ezenkívül graffiti falfestés, képregény workshop, másnapos sátor és viccmondó verseny várja a kikapcsolódni vágyókat.

További információért látogass el a Nagykárolyi Öröm Fesztivál oldalára, ahol minden rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseidre választ találsz, valamint a rendezvény részletes programját ide kattintva megtekintheted. A jegyek megrendelhetők elővételben az Interticket Kft. oldalán, vagy a helyszínen is megvásárolhatók. A napi jegy ára elővételben 40 lej, míg a helyszínen 50 lej, a heti jegy ára elővételben 130 lej, a helyszínen pedig 160 lejbe kerül.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: