2010-08-07 11:40:12• hírek • Szatmar.ro

Reggae party a NÖF-ön

A változékony időjárás ellenére jól sikerült a Nagykárolyi Öröm Fesztivál második napja.

Bár a kora délutáni fellépőknek még igen kisszámú közönségük volt, az esti órákra folyamatosan érkeztek a bulizni vágyók. A nagykárolyi strand homokján felállított standok kiszolgálói valószínűleg nem az e napi árulásukat fogják elkönyvelni a legnagyobb profitúnak, az összegyűlt nézősereg számára azonban minden bizonnyal emlékezetes nap marad életükben.

A reggae, funk, hip-hop, ska dallamokat egyesítő Irie Maffia remekre szabott koncerttel szórakoztatta a közönséget. A fellépésük hozzávetőleg egy órás csúszása talán még jól is jött, hiszen a betervezett kezdéskor még kevesen voltak a helyszínen.

A közönség már az első számok alatt átvette a ritmust és az utolsókig bulizott. A szemerkélő eső ellenére természetesen visszahívás is volt, aminek a zenekar szívesen eleget tett.


Az Irie Maffia remek hangulatot teremtett
Az Irie Maffia remek hangulatot teremtett


Az ifjú titánokat Magyarország reggae nagykövetei váltották fel a színpadon.
A nagy múlttal rendelkező Ladánybene 27 a hosszas átszerelés és hangolás után akárcsak az Irie Maffia fantasztikus hangulatot keltett. Új számok és régi dallamok egyaránt szerepeltek repertoárjukban. A hangulat talán már fokozhatatlanul jó volt, amikor elkezdett hevesen esni. Hozzávetőleg a közönség fele elsietett a fesztiválról, azonban szép számban a helyszínen is maradtak és tovább buliztak, dacolva az esőnek.

A koncert vége azonban hamarabb eljött, amint azt a közönség várta, így természetesen a Ladánybenét is visszatapsolták, ők azonban már nem voltak hajlandóak újabb számot eljátszani.

A koncert végeztével igyekezett mindenki tető alá vonulni, így többen a sörsátrakba húzódtak, míg mások haza, illetve szálláshelyükre indultak.

A második nap koncertjeinek hangulatát figyelembe véve, elmondhatjuk, hogy annak ellenére, hogy első alkalommal szervezték meg az Öröm Fesztivált remekre sikeredett.

Igényes zene, jó helyszín, jó hangulat, körülbelül ez jellemző a Nagykárolyi Öröm Fesztiválra.

Azért pedig, hogy nehogy elfogultsággal vádoljanak, amiért csupa szépet és jót írunk, megjegyezzük, hogy a belépő egy kissé borsos. Ezt leszámítva azonban 10-ből 10 pontot érdemelnek a szervezők.




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: