2015-03-04 15:26:05• hírek • Szatmár.ro

Programok az Aranykapuval

Március, azaz Kikelet havának első hetében számos programmal várják az alkotni vágyó gyermekeket a Fonó-Házba, ahol a tavaszt is köszönteni fogják.

Csütörtökön, március 5-én az angol nyelvműhely várja a kezdő angolosokat 17 órától énekkel, játékkal.

Pénteken, március 6-án 16 órától a kisiskolások agyagozással agyagmaszkokat készítenek majd a műhelyben, aztán 18 órától a nagyobbakkal a szalagszövés egyre bonyolultabb világával ismerkedhetnek meg.

A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot mindenki jelezze telefonon vagy emailben a következő elérhetőségeken: 0744-687813 (Nezezon Enikőnél) vagy 0741-182063 (Takács Andreánál), illetve az aranykapuegyesulet@yahoo.com emailcímen. Az Aranykapu Fonó-Ház Szatmárnémetiben található a Holló (Marasesti) utca 12 szám alatt.

Nőnapi kézműves vásár


Csütörtökön, március 5-én délelőtt 10 órától nyílik meg a kézműves vásár a nemzetközi nőnap alkalmából, a Batthyányi (Corneliu Coposu) sétányon, mely március 9-ig látogatható, naponta 10 és 18 óra között. A vásáron résztvevő kézművesek portékájukkal ezúttal a hölgyek számára nyújtanak majd izgalmas kínálatot: kerámia-, gyöngy-, fa-, féldrágakő-, csuhé- és nemezékszerekkel, kézműves szappanokkal, fából készült ékszerdobozokkal, kisebb használati tárgyakkal, horgolt ruhákkal, kötött, varrott és nemezelt kiegészítőkkel, táskákkal és egyéb ajándékokkal várják nem csak a hölgyeket!

Lugosi András és alkotásai

Ugyancsak csütörtökön, délután 17 órától Kézművészek a Körzetben címmel Lugosi András fafaragóval és az ő munkáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők a District 15 nevű szórakozóhelyen (Stefan cel Mare utca 15 szám). A program szervezői szerint a fafaragó a helyszínen is alkot majd, nem is akármit...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: