2016-09-20 13:23:19• hírek • Szatmár.ro

Programajánló szeptember 26-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Idegpálya (Nerve) - Játékos vagy Néző vagy? A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a Nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a Játékosoknak élő, egyenes adásban.

Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. A páros néhány óra leforgása alatt óriási népszerűségre tesz szert az internetes szurkolótábor körében. Ám ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan adrenalintól túlfűtött hajszává alakul - a Nézők egyre követelőzőbbekké, a feladatok egyre veszélyesebbekké válnak. Vee számára pedig már nemcsak a hírnév és a győzelemért járó pénz, hanem annál sokkal drágább dolog: az élete a tét.

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones's Baby) - Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...



Selfie 69 - színes, román szélhámosfilm



Filharmónia


Az idei Szatmári Zenei Napok nyitókoncertjét szeptember 22-én, csütörkökön 18.30-tól tartják. A műsoron komolyzenei gyöngyszemek szerepelnek, a filharmónia szimfonikus zenekarát pedig az állandó karmester, Franz Lamprecht vezényi majd. A következő napon orgonakoncerten vehetnek részt az érdeklődők. A Római Katolikus Székesegyház orgonáját Felician Rosca fogja megszólaltatni 20 órai kezdettel.


Kiállítás


Október 12-ig tekinthető meg a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában Belánszky Demkó Beáta festőművész kiállítása.

A képzőművészeti múzeumban látható a D. Fleiss és az East-West Artist Egyesület által szervezett alkotótábor során készült  művekből összeállított tárlat.


Európai Mobilitási Hét


Szeptember 24-én, szombaton kerékpáros túra indul majd a Decebal hídtól Kakszentmártonig. A túra 09.00 órakor indul, a célbaérést követően pedig mindenkit várnak egy kis piknikre a község új piknikövezetében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: