2009-12-01 10:10:42• hírek • blikk.hu

Paparazzók figyelik a rendezőt

Roman Polanski egy hegyi luxusvillában asvájci Gstaadban várhatja a kiadatását. Bokáján nyomkövető lesz, amely riasztja a rendőrséget, ha a rendező szökne.

Már dorombol a tűz Roman Polanski (76) alpesi kandallójában, ami azt jelenti, a ház urának két napon belül haza kell térnie. Az Oscar-díjas rendezőt egyelőre még winterthuri börtönének cellájában tartják fogva, mert a múlt hét végéig nem sikerült rendeznie a több mint 825 millió forintnyi óvadékát. Amint az utalt összeg megérkezik, A zongorista rendezője alpesi házában várhatja kiadatását az Egyesült Államok felé.

Polanskit egy 31 éve elkövetett pedofil ügye miatt vették őrizetbe szeptemberben, amikor Zürichbe érkezett egy filmfesztiválra. Hogy átadják-e az Egyesült Államok igazságszolgáltatásának, leghamarabb a jövő hét csütörtökén derül ki, ugyanis Polanski ezt megfellebbezte. Addig is Milky Way (Tejút) nevű hegyi lakában várhatja a döntést; a ház környékét néhány napja már elözönlötték az újságírók, és ettől a szomszédok máris a hajukat tépik.

A hírek szerint várható a rendező felesége, Emmanuelle Seigner és két gyermekük érkezése is, így nem csoda, hogy a paparazzók „csőre töltve" várják a fejleményeket. Napok alatt amolyan Big-Brother ház lett a hegyi villából, a rendőrség emberei kamerákkal szerelték föl a házát. Csak a fürdőszobában és a mellékhelyiségben nem fogják figyelni, külön rendőri őrizetet viszont nem kap. A hatóságok még most is tartanak tőle, hogy megszökik, hiszen ha átjut Franciaországba, lehet ha soha nem lesz felelősségre vonva, ugyanis a franciák polgáraikat nem adják ki.

Azt hogy a bíróság Polanskinak mit enged meg a házi őrizet keretében a blikk.hu-n olvashatod tovább, ahol a villáról további képeket is találhatsz.


Roman Polanski egy hegyi luxusvillában várhatja kiadatását.
Roman Polanski ebben a hegyi luxusvillában várhatja kiadatását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: