2014-08-22 14:34:38• hírek • Szatmár.ro

Hennáztass, csevegj, játssz, pihenj, harcolj a PMN Ifjúsági Szigeten

Életmentő wifire és izgalmas programokra találsz a PMN Ifjúsági Szigeten.

Feltöltenéd a magadról készült fotót, de a mobilneted egységei elfogytak? Mindig vágyakozva nézed a henna rajzokat a google fotók között? Leülnél, de unod a sörpadokat, valami másra vágysz? Játszanál, de kinőtted a hintád és a sakk nem neked való? Akkor a Partiumi Magyar Napokon az ifjúsági szigeten van a te helyed.

Gyere, pihenj meg a divatőrületet követő raklapbútorainkon - ha a mienk nem tetszik vagy éppen nem találsz helyet, akkor a Gravel Garden mellettünk található, s nekik is hasonló alkalmatosságaik vannak -, vagy játsz le egy csatát a Carcassone nyári vagy téli kiadásával miközben ingyenesen jutsz hozzá az „életmentő" wifihez.

Ha a tetoválás túl tartós, akkor ügyes kezek hennával körülbelül két hét tartósságú mintát pingálnak rád lelkesen. Nézd végig a fotókat, próbáld ki, hogy gumizásban még mindig mennek-e a gyerekkorodban próbált fordulatok bokamagasság felett vagy hívj ki valakit az életnagyságú malomjátékban egy menetre, s csikicsukival adj neki sakk-mattot.

Ha tudsz angolul vagy spanyolul, akkor az Európai Önkéntes Szolgálat spanyolországi fiatalja, Juanra is lelkesen fog beszélgetni veled, de ennek hiányában azért még koccinthatsz vele, hadd tudja meg, hogy milyen is az igazi, magyar vendégszeretet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: