2014-08-17 16:53:25• hírek • Kocsis Zoltán

Gyilkossági kísérlet Komorzánban – többször megszúrta nagybátyját

Gyilkossági kísérlet miatt riasztották pénteken a rendőrséget a Szatmár megyei Komorzán településen: a 30 éves Ioan Danut F. több szúrt sebet is ejtett nagybátyján, Grigore V.-n - ezek közül az egyik életveszélyes sérülést okozott. Mindezt azért, mert az áldozatot hajdanán nem kérték fel násznagynak.

A most 36 éves Grigore V. három évvel ezelőtt felajánlotta, szívesen lenne násznagy az akkor 27 éves Ioan Danut F. lagziján. Mivel azonban a fiatalok akkor mást választottak, Grigore V. viszonya fokozottan megromlott Ioan Danut F.-el valamint annak apjával, Ioan F.-el. A két fél közötti viszony az évek során olyannyira elmérgesedett, hogy sógora illetve unokaöccse több alkalommal is feljelentést tett Grigore V. ellen fenyegetés és rongálás miatt.

Csütörtökön aztán Grigore V.-én volt a sor, hogy feljelentést tegyen, mivel sógora valamint egy 18 illetve egy 26 éves férfi Komorzán főutcáján megtámadta és egy bottal többször megütötte vállát, a lábait és az arcát. A rendőrség eljárást indított az erőszaktevők ellen, az áldozatot pedig az avasfelsőfalui kórházba szállították kivizsgálásra.

Másnap a felek ismét összefutottak Komorzán egyik kocsmájában. Az erősen ittas Grigore V. összeszólalkozott Ioan F.-el. A vitából verekedés lett, amelynek során Grigore V. egy törött üveggel többször is megvágta 53 éves ellenfele felső karját. Ezt látva annak fia, Ioan Danut felkapta a bárpulton lévő kést és többször is megszúrta vele nagybátyját.

A családi drámának a rendőrség vetett véget. Az áldozatot előbb az avasfelsőfalui kórházba, majd a szatmárnémeti megyei kórházba szállították. Itt megállapították, hogy többszöri szúrt és vágott sérülést szenvedett. Ezek közül az egyik, amely a jobb mellkasát érintette, az életét is veszélyeztette. A gyors beavatkozásnak köszönhetően azonban a férfi állapota stabil, élete nincs veszélyben, ám 21 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ioan Danut F.-et a rendőrség letartóztatta és gyilkossági kísérlet vádjával 30 napra őrizetbe vette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: