2014-10-01 11:22:11• hírek • MTI

Összecsap a spanyol és az olasz bajnok, Motival néz farkasszemet Ronaldo

Nehéz helyzetbe kerülhet az Atlético Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligájában, az első fordulóban pont nélkül maradó spanyol együttes ugyanis szerdán, hazai környezetben az olasz bajnoki címvédő Juventust fogadja, amellyel szemben egyáltalán nem számít egyértelmű esélyesnek.

Diego Simeone csapata a nyitókörben a Megyeri Balázst foglalkoztató Olimpiakosz otthonában kapott ki, egy esetleges újabb vereség pedig könnyen a továbbjutásába kerülhet. Ezzel együtt nehéz faladat előtt áll a Juventus is, már csak azért is, mert a Vicente Calderón Stadionból legutóbb 2013 februárjában távozott győztesen vendégcsapat. Akkor a Rubin Kazany diadalmaskodott ott.

Saját bajnokságában mindkét csapat veretlen még, ugyanakkor míg az Atlético címvédőként kétszer is döntetlent játszott a Primera Divisiónban, addig a Juventus százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül áll a Serie A tabellájának élén.

A B csoportban a BL-újonc Ludogorec az első fordulóban közel állt a bravúrhoz az Anfield Roadon, de az utolsó pillanatokban kapusa hatalmas hibája miatt mégis kikapott a Liverpooltól. A bolgár csapat ezúttal a címvédő és tízszeres BL-győztes Real Madridot látja vendégül.

A D jelű kvartettben az Arsenal magabiztos legyőzésével rajtoló Dortmund ezúttal az Anderlecht stadionjába látogat, míg az Ágyúsok hazai pályán a Galatasaray ellen javíthatnak.

A C csoportban két érdekes összecsapás várható. Szentpéterváron két dúsgazdag együttes, a Zenit és a Monaco néz farkasszemet egymással. A dolog külön pikantériája, hogy nem csak a hazaiak, de a hercegségbeliek is orosz kézben vannak. A másik találkozón a Monacóban remeklő, mégis alulmaradó Leverkusen a hazai pályán gyorsan emberhátrányba kerülő és a Zenittől kikapó Benficát fogadja. A portugálok az előző két szezonban egyaránt Európa Liga döntőt játszottak, izgalmas találkozóra lehet tehát számítani.

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapja:
A csoport:

Atletico Madrid - Juventus 21.45 DigiSport1.hu, DolceSport2, DigiSport2.ro
Malmö - Olympiakosz Pireusz 21.45

B csoport:
Basel - Liverpool 21.45
Ludogorec Razgrad - Real Madrid 21.45 DigiSport2.hu, DolceSport1, DigiSport1.ro

C csoport:
Zenit Szentpétervár - Monaco 19.00 DigiSport1.hu, DolceSport1, DigiSport2.ro
Bayer Leverkusen - Benfica

D csoport:
Arsenal - Galatasaray 21.45 DigiSport3.ro
Anderlecht - Borussia Dortmund 21.45

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: