2015-06-12 12:34:50• hírek • Szatmár.ro

Hárman nyertek belépőt a szombati zumba-bulira

Zumbázz június 13-án 17 órától Ionut Iordachéval, a leghíresebb román zumba-oktatóval.

A Zumba Fitness rajongói számára igazi ünnep lesz június 13-án Szatmárnémetiben, az Avram Iancu Általános Iskola tornatermében ugyanis 17 órai kezdettel fergeteges zumba-bulit fognak tartani. A neves romániai, nemzetközi szinten is elismert Ionut Iordache tart majd ugyanis két órás izzasztó, zsírégető edzést. A rendezvény pedig szintén ünnephez kapcsolódik: a szatmári megyeközpontban tevékenykedő két népszerű zumba-edző - Jeromos Andrea és Zob Bianca - most két éve szerezte meg a edzői minősítést.

A június 13-i rendezvényre nem csak azokat várják, akik már zumba-függők, hanem azokat is, akik kedvet kaptak a mozgásforma kipróbálásához. A rendezvényre egy belépőjegy 15 lejbe kerül, ami igazán nem számít összegnek, tekintve, hogy a résztvevő úgy feltöltődik energiával, hogy a fáradtságra hetekig gondolni sem fog!

A rendezvény fő támogatója az Autonet Import kft., az ő jóvoltából minden belépőjegyhez egy-egy garantált nyeremény társul!

A Szatmár.ro és a rendezvényt szervező Jeromos Andrea közös nyereményjátékán három jegyet sorsoltunk ki a rendezvényre. A szerencsés nyertesek: Tasi Annabella, Dunca Tímea és Szabó Anetta. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: