2011-10-13 09:21:07• hírek • Szatmár.ro

Így élnek az X-Faktor döntősei

Mostantól luxusban élnek az X-Faktor versenyzői, a 12 döntős ugyanis nemrég beköltözött az egyik belvárosi lakóparkban berendezett, 500 négyzetméteres X-Faktor-házba.

Az RTL Klub tehetségkutatójának fiatal énekesei a kezdeti felszabadult, kollégiumi légkör után már néha egymás agyára mennek. A közelgő élő show miatt szinte már vágni lehet a feszültséget, ami alaposan megtépázza az idegeiket. Kocsis Tibinek (30), a mezőny legidősebb énekesének az elmondása szerint a versenyzők éjjel-nappal próbálnak és énekelnek, így szinte egy perc nyugtuk sincs.

– Előrebocsátom, fantasztikus az X-Faktor-ház, azt hiszem, mindannyiunk nevében beszélhetek, amikor azt mondom, ilyen luxust még nemigen tapasztalt senki. Mindenki azonnal megtalálta a helyét. Egyelőre a renddel sincs gond – mosolygott az énekes, aki lapunknak elárulta azt is: bár tökéletes az összhang a lakók között, mégsem egyszerű olykor elviselniük egymást.

– Nincs egy szabad perc sem, amikor az ember elvonulhat pihenni. Ez kicsit megterhelő, de érthető, hiszen mindenki gőzerővel készül a szombati élő show-ra. Mindenki stresszes.

Kocsis Tibi mellett a Rocktenors tagjai is érzik, mennyire izgatott már mindenki a hét végi megmérettetés miatt, ezért próbálnak minél többet lazítani és mókázni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Geszti Péter és mentoráltjai, az X-Faktor csapatai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: