2012-10-31 06:20:47• hírek • Blikk.hu

Ördög Nóri: Teljesült az álmom!

Egyre biztosabb, hogy anyai örömök elé néz Ördög Nóra! Az X-Faktor gyönyörű műsorvezetőjéről az utóbbi időben többen pletykálják, hogy áldott állapotba került, s bizony a szombat esti élő műsorok alkalmával is egyre inkább feltűnik, hogy megváltoztak a vonalai, sokkal teltebbek lettek - hiába próbálják elrejteni ügyes ruhakölteményekkel a stylistok.

Kedden új könyve, az Angyalműhely bemutatóján találkoztunk vele. Sugárzott a boldogságtól, ám ami ennél is beszédesebb volt, az a ruhaválasztása.

Ezúttal is olyan sötét, fodros szoknyát vett fel, amelyet jóval a derék felett, a hasa vonalában kötött meg, de így sem tudta igazán elrejteni kiszélesedett csípőjét és megduzzadt keblét.

A „csajos" könyv megjelenése kapcsán szóba került egy „kívánságtérkép", amelyre azok írhatják rá kívánságaikat, akik részt vesznek Ördög Nóri és barátnője, Törköly Erika Angyalműhelyének kurzusain - ezek anyagából készítették a könyvet is.

- Természetesen én is írtam erre a kívánságtérképre, de hogy mi ez, azt nem árulhatom el - mondta a Blikknek nagyon titokzatosan a műsorvezetőnő. - De nagy örömömre már teljesült is, az álmom valóra vált. Az ezzel kapcsolatos kép pedig a laptopomon képernyővédőként szerepel - árulta el nagy mosollyal, de sajnos esélyünk sem volt, hogy rápillantsunk a laptopjára. Helyette kerek perec nekiszegeztük a kérdést: igazak a hírek, hogy babát hord a szíve alatt? Ördög Nóra egy pillanatra zavarba jött, majd csak annyit mondott: „Erre a kérdésre nem vagyok hajlandó válaszolni."

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: