2016-12-07 15:36:23• hírek • MTI, Szatmár.ro

Orbán Viktor csütörtökön Szatmárnémetibe látogat

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délelőtt Szatmárnémetibe látogat Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke meghívására - erősítette meg Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek az erről szóló sajtóhírt.

Magyarország kormányfője az RMDSZ kampányhajráját erősíti majd Szatmárnémetiben - ugyanis december 11-én tartják Romániában a parlamenti választásokat. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek megerősítette a látogatást. A találkozó a Kossuth-kertben lesz.

"Megtisztelő, hogy Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktor urat ismét Szatmárnémetiben láthatjuk vendégül! Ahogyan 2014-ben is, idén ismét egy sorsdöntő időszakban bizonyítja közösségünk egységét, az anyaországban és Erdélyben élő magyarok egyetértését ez a látogatás" - írta Facebook oldalán nemrég a Szatmári RMDSZ.

Kelemen Hunor és Orbán Viktor legutóbb 2014-ben, május 22-én találkozott Szatmárnémetiben, néhány nappal az európai parlamenti választásokat megelőzően. Akkor a találkozó színhelye a Püspöki Palota volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: