2009-05-26 11:42:31• hírek • MTI/Reuters

Lelökte az öngyilkost, aki túlélte az esést

Elunva a közlekedési dugót, melyet egy öngyilkossággal fenyegetőző okozott, lelökte a hídról az illetőt egy férfi Kínában.

Áldozata nem halt meg, csak a csuklója és a háta sérült, kórházba vitték. A lökőt a rendőrségre. Ő feltehetően tovább lesz ott, mint áldozata a kórházban.

Az öngyilkosjelöltre megdühödött 66 éves férfi - aki nyugalmazott katona -, miután már öt órája állt a forgalom a hídnál, áttörte a rendőrkordont, odament a fenyegetőzőhöz, kezet fogott vele, aztán "lesegítette" a mélybe. Nem túl mélyre: csak 8 métert zuhant az illető, és légpárnára esett.

"Azért löktem le, mert az ilyen emberek nagyon önzőek. Tettük súlyosan sérti a közérdeket. Valójában nem merik megölni magukat, inkább csak figyelmet akarnak a hatóságoktól problémájukra" - mondta a lökő.

Sok igazság van mondandójában, mert a szóban forgó hídon április eleje óta már legalább tucatnyian fenyegetőztek leugrásos öngyilkossággal, ám egyikük sem tette meg, és egyiküket sem lökték le - eddig.

Az öngyilkossággal fenyegetőző egyébként üzleti veszteségei miatt "hidalt le". Építőipari vállalkozása van és 2 millió jüan - bő 9 millió lej - adósságot sikerült összehoznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: