2015-11-06 17:11:52• hírek • Kocsis Zoltán

Ollókezű Edwardok lesznek a hatalmon lévők

„Jobban örülnék neki, ha az Országos Útügyi Vállalat igazgatója egy már megkezdett munkálatot adna át végre és nem újakat nyitna meg. Valami nagyon össze van kuszálódva a romániai finanszírozási logikában", reagált vehemensen Pataki Csaba szenátor arra a hírre, hogy Szatmárnémetiben pénteken aláírták a megyeközpontot elkerülő út megépítéséről szóló szerződést.

Az RMDSZ megyei szervezetének elnöke a nagykárolyi kerülőút befejezésének elodázását kritizálta. „Természetesen nem az elkerülőút megépítése zavar, hisz az RMDSZ volt az egyedüli párt, amely minden egyes alkalommal javaslatot tett az ehhez szükséges költségvetési tétel elkülönítéséhez. Eredménytelenül. Az viszont érthetetlen számomra, hogy a Nagykárolyt elkerülő út majdnem készen van és ekkor az Országos Útügyi Vállalat egyszer csak leállítja a finanszírozást", értetlenkedett a szenátor.

„Mindenképpen paradigmaváltásra van szükség, már ami a Szatmár felé irányuló állami támogatást illeti", értett egyet párttársával Kereskényi Gábor parlamenti képviselő is. „Erre sajnos azonban nem sok esélyt látok. Az utóbbi napok eseményei viszont azt mutatják, hogy nem lehet felelőtlenül ígérgetni politikai következmények nélkül", tette hozzá az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke.

„A hatalmon lévők a következő hónapokban úgy fognak viselkedni, mint Ollókezű Eward - egyik szalagot a másik után vágják majd el", élt egy rendkívül plasztikus mozis hasonlattal Pataki. „Nem fogjuk engedni azonban, hogy az általunk szabott kabátra csak rátegyék a díszes címkét", utalt arra a szenátor, hogy nagyon sok szatmárnémeti beruházást még az előző mandátumban kezdett el a korábbi RMDSZ-es városvezetés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: