2022-05-18 09:07:29• hírek • Fizetett tartalom

Készüljön minőségi natúrtermékekkel a nyárra. Mutatjuk, mit ajánlanak a Fagus Plant szakértői

Noha a hőmérő higanyszála egyre többször szökik fel az igazi nyarat jelentő tartományokba, még nem késő elkezdeni felkészíteni szervezetünket az év legmelegebb évszakára. A szatmári Fagus Plant natúrbolt szakértői most elárulják, mire érdemes figyelni a nyár közeledtével.

„Most, hogy itt a nyár, szeretettel ajánljuk kedves vásárlóink figyelmébe a bőr- és hajápoló termékeinket. Az egyik a csípőspaprika kivonatot tartalmazó, hajhullás elleni hidratáló készítmény, melyet érdemes megtámogatni belsőleg a vitaminos készítményeinkkel” – magyarázzák. A haj egészsége mellett fontos fokozott figyelmet fordítani bőrünkre is, melynek egészségéért sokat tehetünk az iszapos, holt-tengeri ásványokkal gazdagított tusfürdővel és szappannal is.


Mint tudjuk, nyáron az UV-sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt a bőrünkre, ezért érdemes rendszeresen magas faktorszámú arckrémet használni, hiszen így nyugodt szívvel tartózkodhatunk a napon, hiszen bőrünk biztonságban van. Amennyiben pedig egy kis extra ápolásra vágynánk, a Fagus Plant kínálatában az avokádó és Omega 3 jótékony hatásait egyesítő arc- és hajápoló készítményeket is találunk.


Aki az ízületeit szeretné gyógyítani, viszont nem szereti a gyógyfürdőket, választhat a különböző gyógynövényekkel illatosított parajdi fürdősókból is.


A nyár beköszöntével megérkezett a fürdőruhaszezon is, épp ezért mindazoknak, akik alakjukat szeretnék formálni ebben az időszakban, a Fagus Plant szakértői a magyarországi bükki füvesember karcsúsító teakeverékeit ajánlják, vagy a hazai gyógynövényes kivonatot, mely csökkenti az étvágyat.


Az évszak másik elmaradhatatlan eleme a fürdőruha mellett a fagylalt, viszont nem szabad megfeledkezni az optimális vércukorszintről sem. Ezzel kapcsolatban lehet választani a Györgytea termékcsaládba tartozó Dia-bess teát vagy a Glicoplant teát, de a vásárlók nagy kedvence még a fahéjas vagy keserű uborkás kapszula is.



Ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, hiszen az ő bőrük és hajuk hidratálására is találhatók termékek a Fagus Plant üzletében. Ugyanakkor lehet számukra cukormentes natúr szörpöket is választani, mi több, olyan is van, mely segít a vérszegénység kezelésében. És hogy az egészséges csemegék se hiányozzanak, az üzlet kínálatában különféle szárított gyümölcsökből is fel lehet tankolni.


Azoknak a pároknak pedig, akik még csak most tervezik a babát, mindenképp érdemes beszerezni a Gyuri bácsi által összeállított Babaváró csomagot, mely segít mind testileg, mind lelkileg felkészülni az új családtag érkezésére. Ehhez olyan gyógyteákat kell inni, melyek tisztítják a vért, serkentik a nemi hormonok működését, erősítik a méhet, növelik a spermiumszámot, és segítenek megtisztítani a szervezetet minden káros anyagtól, szermaradványtól és kemikáliától.



Ha felketettük érdeklődését, nézzen be a szatmári Fagus Plant natúrbolt online oldalára (www.fagusplant.ro), ahol tovább érdekességeket is olvashat az egyes gyógynövényekkel kapcsolatban, vagy látogasson el személyesen üzletükbe, melyet Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga sugárút UU22. szám alatt talál. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: