2015-05-23 15:28:40• hírek • A Szabadság Feszt sajtószolgálata

Légy a stand up királya a Szabadság Feszten!

Ha már betöltötted a 16. életévedet, úgy érzed, hogy vicces vagy és erről a szüleiden, testvére(i)den és legjobb barátaidon kívül más is meggyőződött már, valamint képes vagy kiállni egy színpadra és szórakoztatni több száz humorra éhes embert, akkor ott a helyed közöttünk: jelentkezz a Szabadság Feszt Humorbajnokságra!

A július 9-12. között a Margittán megtartandó Szabadság Feszt szervezői úgy döntöttek, megadják a lehetőséget mindenkinek, aki érzi a kihívást és szeretné megmutatni, mire képes a stand up comedy műfajában. Nem pusztán egy fesztivált megelőző tehetségkutató versenyről van szó, hanem arról is, hogy a jelentkezők és a majdani versenyzők közül a legjobbak egyből az egyik legnagyobb partiumi ifjúsági rendezvény és diáktábor, a Szabadság Feszt közönsége előtt találhatják magukat.

A jelentkezés nagyon egyszerű: akik éreznek magukban potenciált, küldjenek egy jelentkező levelet a zsoltkun@yahoo.com e-mail címre Kun Zsoltnak, akit részletekért hívhattok is a 0753/247-002-es telefonszámon. A levélben tüntessétek fel pontosan a neveteket, az e-mail-címeteket, az életkorotokat, telefonszámotokat és a települést, ahonnan jelentkeztek.

A jelentkezési határidő június 21., vasárnap éjfél.

A jelentkezőknek előválogatón kell részt venniük június 28-án, az ezen továbbjutók léphetnek majd a fesztiválszínpadra. Az előválogatóra egy ötperces, kizárólag saját szöveggel kell készülni.

A Szabadság Feszten fellépő ifjú humorbajnok-jelöltek alapból négynapos bérletet nyernek a fesztiválra, a legjobb stand up comedy-s fellépő fődíjként kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnessz hétvégét nyer.

A Szabadság Feszt Nyugat-Románia egyik legnagyobb magyar ifjúsági fesztiválja, amit idén július 9. és 12. között tartanak meg a Bihar megyei Margittán, a város új termálstrandján.

A négynapos rendezvénysorozat idején mindennap reggeltől másnap hajnalig számos programmal várják a szórakozni és kikapcsolódni vágyó fiatalságot. A sok ügyességi és sportvetélkedő mellett lesznek szakmai előadások, továbbá a civil szféra és az önkéntesség fontosságára is számos akcióval felhívják a figyelmet.

Esténként koncertekre bulikra kell számítani, több ismert helyi vagy környékbeli együttes és lemezlovas mellett olyan sztárvendégek állnak közönség elé, mint a KOWALKY MEG A VEGA vagy a HALOTT PÉNZ, amelyek élőben koncerteznek majd a Szabadság Feszten.

A fesztiválra a négynapos bérletet május 31-éig kedvezményes, mindössze 30 lejes (2000 Ft) áron lehet megvásárolni az erre kijelölt helyeken és személyeknél. Fontos: akik a tavalyi karszalagot még érintetlenül viselik a csukójukon, bármelyik bérletvásárlási időszakban 50 százalék kedvezményben részesülnek! Minden további részlet megtalálható a Szabadság Feszt hivatalos Facebook-oldalán.

A Szabadság Feszt hivatalos internetes oldala: www.szabadsagfesztival.eu
A Szabadság Feszt hivatalos Facebook-oldala: https://www.facebook.com/Szabadsagfeszt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: