2014-12-10 12:12:42• hírek • Szatmár.ro

Nyerj romantikus vacsorát a Trattoria per Passionéban

Nagy Norbert
Nagy Norbert

December 20-án a szatmári étteremben Nagy Norbert tenor fellépése teszi felejthetetlenné a vacsorát.

Az adventi időszakban sem fogy ki a meglepetésekből a kitűnő és különleges olasz ételeiről ismert szatmárnémeti Trattoria per Passione étterem. Sőt, már nem csak az olasz konyhaművészet remekeivel várják a vendégeket, hanem a román és a magyar konyha legfinomabb falatait is meg lehet kóstolni náluk.

De visszatérve a meglepetéshez: december 20-án újra élőzene teszi felejthetetlenné a vacsorát. A szatmári gyökerekkel rendelkező, nemzetközileg ismert és elismert tenor, Nagy Norbert karácsonyi dalokat fog énekelni. Tudni kell róla, hogy 1987-ben született Szatmárnémetiben. Az Aurel Pop Zene és Képzőművészeti Líceumban érettségizett, majd zenei tanulmányait a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémián folytatta. Miután diplomát szerzett, Olaszországban mélyítette el tudását a Spezia városban található Giacomo Puccini Konzervatóriumban. Itália számos településének színpadán szerepelt, tehetségével pedig nagy sikert aratott az operaénekesek számára szervezett versenyeken is. A szatmári származású énekes tanárai között volt Andrea Bocelli is.

Az énekes fellépése mellett pedig egy különleges menüvel is készül december 20-ra a Trattoria per Passione. Ez egy bőséges előételből, valamint egy ínycsiklandó főételből áll - mindkét fogás az olasz és a nemzetközi konyha remekeivel ejti majd ámulatba az ízlelőbimbókat. Az előételben szerepel különleges ikrasaláta, feta-, gorgonzola-, camambert és füstölt sajtos finomságok, rántott csirkemell, na meg még néhány igazán olaszos finomság. A főétel bors-kéregben sütött ízletes sertéshús lesz burgonyakrokettel. Egy menű ára mindössze 60 lej lesz.

A Trattoria per Passione és a Szatmár.ro nyereményjátékán egy kétszemélyes romantikus vacsorát sorsolunk ki a különleges alkalomra. Válaszolj a játékunkban feltett kérdésre és nyerd meg a vacsorát! Milyen nemzetek gasztronómiai különlegességeit kóstolhatod meg a Szatmár Megyei Könyvtár szomszédságában található étteremben? Sorolj fel legalább kettőt! A válaszokat a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk december 19-én délig. A levélben a válasz mellett feltétlenül szerepeljen pontos neved és telefonszámod, ugyanis ha nyersz, telefonon fogunk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: