2014-08-20 15:13:45• hírek • (x)

Nyerj nyaralást a jövő évre a Poszet kft.-vel

Vásárolj az Instalatorul boltban, vagy vedd igénybe a szolgáltatásokat és nyereményszelvényt kapsz.

Tudod már hol nyaralsz jövőre? Lehet, hogy Rodosz szigetén?! Ráadásul ingyen és bérmentve! Jól hangzik? Ehhez nem kell mást tenned,  csak vásárolnod kell a Poszet kft. Instalatorul boltjában vagy vedd igénybe a cég szolgáltatásait és könnyen megnyerheted az álomutazást. A víz és gázszerelésben verhetetlen cég neve egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel.

Hagyomány, hogy Poszeték olyan nyereményjátékokat indítanak, amelyen utazást lehet nyerni, ráadásul nagyon egyszerűen. A náluk elköltött minden 300 lej után ugyanis egy-egy nyereményszelvényt adnak a vásárlónak. Ezekből a vásárló adataival kitöltött nyereményszelvényekből sorsolják ki év végén a szerencsést nyertest - pontosabban nyerteseket - akiknek már nem kell törniük a fejüket, hová utaznak 2015 nyarán.

A nyereményjáték augusztus 1-jén kezdődött, a sorsolásra pedig december 20-án kerül sor.

Az első helyezett, azaz a legszerencsésebb vásárló nyereménye egy két személyre szóló utazás lesz repülővel, Rodosz szigetére. A második helyezett nyereménye egy kétszemélyes bécsi, prágai és krakkói körutazás lesz autóbusszal. A harmadik helyezett nyereménye egy két személyre szóló felejthetetlen hétvége lesz Budapesten.

Keresd fel a Poszet kft. boltját a Bujorului utca 52 szám alatt, vagy érdeklődj a játék részleteiről telefonon a 0261-716-540-es telefonszámon vagy az office@poszet.ro emailcímen. Keresd fel a Poszet kft. weboldalát a www.poszet.ro címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: