2014-09-04 12:30:25• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Zenés Barátságok tévéfelvételére

Számos magyarországi sztár fel fog lépni a Zenés barátságok című műsor október 3-i tévéfelvételén.

Ugye nem felejtetted el? Október 3-án 18 órától nyilvános tévéfelvételt tart a Szatmárnémeti TV1-en (TV1 Satu Mare) futó nagy sikerű magyar zenés műsor, a Zenés Barátságok.

A közkedvelt Bertici Fivérek formáció által vezetett műsor következő adásaiban leadott koncertrészleteket fogják felvenni ez alkalommal a szatmárnémeti Venezia étteremben, amely a Golescu Híd lábánál, a Poiana Codrului vendéglő alatt található.

A felvételen magyarországi és helyi zenekarok lépnek fel - mondhatjuk, a mulatós társadalom krémje itt lesz október 3-án Szatmárnémetiben. A fellépők között van Tilinger "Házibuli" Attila, Josh és Lakatos Yvette, Sihell Ferry, Fekete Dávid, Polgár Peti, Tolnai András, az Insect paródiazenekar, a Bertici Fivérek, a Magic of Music, a Florian Acustic, Csorvási Szabi és a Party Mistral.

A Szatmár.ro nyereményjátékán kétszer két jegyet sorsolunk ki a fergetegesnek ígérkező bulira. A jegyekért csak annyit kell tenned, hogy megírod nekünk, melyik szatmári tévéadón látható a műsor, illetve megmondod nekünk, melyik a három kedvenc Bertici Fivérek slágered. Az emailedet a jatek@szatmar.ro címre várjuk szeptember 23-án délig - ekkor sorsoljuk majd ki a két nyertest, akik párjukkal ott lehetnek a tévéfelvételen. Az e-mailben feltétlenül legyen benne a teljes neved és a telefonszámod is!

Aki nem bízik a szerencsében, az már megveheti a jegyét a tévéfelvételre a 17-es lakótelepen található Independentei utcában, a Dana Kereskedelmi Központban, a Netmusic hangszerboltban. Egy jegy ára 30 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: