2014-10-24 15:39:17• hírek • (x)

Nyereményszelvényt kapsz, ha az Auto AB Shoptól vásárolsz

Ha autóalkatrészre vagy valamilyen autós kiegészítőre van szükséged, keresd fel a népszerű webáruházat!

Az internetet elárasztják az autós webáruházak, ám igazán megbízható és komoly helyet meglehetősen nehéz találni. Mi viszont tudunk ajánlani egyet! Az Auto AB Shop az egyik legmegbízhatóbb, ha valaki autóalkatrészt vagy bármilyen autós kiegészítőt szeretne vásárolni. Itt a vásárló kérésére akár 24 órán belüli kézbesítéssel bármilyen alkatrészt be tudnak szerezni, az eladók pedig minden esetben arra törekednek, hogy a kliens azt az árucikket kapja meg, amelyik a legjobban megfelel elvárásainak.

Azért, hogy a vásárlók a legelégedettebbek legyenek, az autós webshop koncepcióját másfél éven keresztül dolgozták ki. Egy működő üzleti modellt alakítottak ki, az oldal felépítésekor pedig a könnyed átláthatóságra, a keresés könnyed szűkítésére helyezték a hangsúlyt. Általános tapasztalat, hogy az ehhez hasonló oldalakról rendelve a vásárló végül egy olyan terméket vesz meg, amely nem jó az autójába. Az Auto AB Shopnál erre nagyon kicsi az esély, ha pedig mégis megtörténne, a 14 napos visszavásárlási garancia biztosítja a klienst, hogy visszakapja a termék árát, vagy a neki megfelelőre cserélik ki.

Az Auto AB Shopnál az árak is igen kedvezőek, legyen szó karosszéria-elemekről, belső alkatrészekről vagy éppen kiegészítőkről. Az autós boltokkal ellentétben, amelyek csak a környező utcákból, vagy lakónegyedből számíthatnak vásárlókra, a webshop az egész ország vásárlóit kiszolgálja, így a több vásárlónak köszönhetően alacsonyabb árakon tudják kínálni a portékákat.

A szatmárnémeti vásárlók pedig akár személyesen is ellátogathatnak a webshop székhelyére, hogy az eladók segítségével még könnyebben megtalálják az autójukba szükséges alkatrészt. A bolt az Aurel Vlaicu utcában a 107/A cím alatt található, a Mol benzinkút szomszédságában.

Nyereményszelvény jár a vásárlóknak

Az Auto AB Shopban a december 15-ig vásárlók minden elköltött 100 lej után egy nyereményszelvényt kapnak - ezek pedig egy urnába kerülnek, amelyből majd az akció lejártával nyerteseket sorsolnak. A nyeremények között szerepel egy autó-akkumulátor, egy 100 lej értékű üzemanyag-utalvány és egy 100 lej értékű eMag vásárlási utalvány. Azok pedig, akik 500 lejnél nagyobb értékben vásárolnak, nem csak öt nyereményszelvényt kapnak, hanem az 500 lej feletti összegre 10 százalék kedvezményt is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: