2015-06-22 16:11:57• hírek • Hirdetés

Nyári akciók sorával vár a Tiacom

Akciók és kedvezmények sora várja az autósokat a Tiacom autószervizben.

A több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező autószerelő és autóalkatrészeket forgalmazó Tiacom mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni. A törzsvásárlók számára ez már nem újdonság, hisz ők megszokhatták, hogy több százalékos kedvezményt kapnak, autójukról pedig valóságos kórtörténeti lapot vezetnek a szakemberek.

Mindamellett, hogy bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, abroncsokat is vehetsz járművedre. Ezt természetesen helyben fel is szerelik. Három szerelőgödör hétköznap 9-18 óra között várja a személygépkocsikat és mikrobuszokat - alkatrészeket viszont kamionosoknak is biztosítani tudnak. A Tiacomnál a szerelés és az autóalkatrészek is jó árban vannak, sőt, bizonyos termékek esetében ingyenes a beszerelés.

Kompakt kuplungok ingyen beszereléssel

A Tiacomnál most bármely kompakt kuplungkészlet vásárlása esetén a Tiacom szakemberi ingyenesen szerelik be azt az autóba. Érdekel az ajánlat? Menj be a cég székhelyére, az Ady Endre utca 41. szám alá és ott minden kérdésedre választ kapsz!

A24-es segélyszolgáltatást kaphatsz ajándékba

Az autószervizben most visszatérnek az oly sikeres tavalyi akcióhoz: bármilyen fajta vezérmű-készlet vásárlása és beszerelése esetén az autós A24 segélyszolgáltatást kap ajándékba, amely egész Romániára érvényes. Így ha elfogy a benzined vagy éppen meghibásodik az autód, csak egy telefonhívás és már érkezik is az A24-es sárga angyal, segítve a bajban.

Átvizsgálják az autót - hogy nyugodtan indulj nyaralni

A szervízbe javításért betérő autókat a Tiacom-os fiúk átvizsgálják - felmérik az autó helyzetét, a futómű, fékrendszer állapotát, a fagyálló szintjét és leellenőrzik az izzókat is.

Olajcseréhez ajándék

Bárki, aki teljes olajcserére tér be az ACC szervízhálózat ezen tagjához, ajándékot kap - a szakik ingyen, ajándékként feltöltik az ablakmosó-folyadék tartályát.

Csereautó és időmegtakarítás

Kevés olyan autószervíz van Szatmárnémetiben, amely csereautót kínál klienseinek. A Tiacomnál ez a szolgáltatás is működik: egy Hyundai i20-assal segítenek az autósnak, akinek gépkocsiján komolyabb munkálatokat kell véhezni. Sőt, ha a Tiacom segítségét kéred, de időhiányban vagy, akkor a cég munkatársai elmennek az autódért, megjavítják és haza is viszik az elfoglalt ügyfélhez! Van ennél jobb ajánlat?

A fentebb említett akciók és kedvezmények augusztus végéig érvényesek. Ha további információkra van szükséged, keresd fel őket személyesen Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt vagy vedd fel velük a kapcsolatot a vanzari@tiacomauto.ro emailcímen illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon.

Tiacom - az ACC csoport tagja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: