2015-05-21 13:06:34• hírek • (x)

Nyaralni készülsz? Vidd az autódat az AutoAshoz

Csak az autószerelés ászainál találsz külön autómárkákra kialakított professzionális Castrol motorolajokat.

Azt a legtöbb szatmári autótulajdonos tudja, hogy ha baj van az autóval, az egyik legjobb megoldás az, ha az AutoAs-hoz, az autószerelés ászaihoz fordulnak. Ott ugyanis operatívan meg tudják javítani a kisebb vagy nagyobb meghibásodástól szenvedő gépjárművet. Diagnosztozálják és javítják az autók elektromos hálózatát és az ezzel működtetett műszereket, segítenek, ha az autó mechanikájában történt meghibásodás, javítják a klímát, a gumiabroncsok terén is profik, sőt, alkatrészek eladásával és beszerelésével is foglalkoznak, hogy csak párat említsünk a szolgáltatások közül.

Akció nyaralni indulóknak

Ami elromolhat, az el is romlik - mondja ki Murphy törvénye. Az állítás sajnos igaznak szokott biznyulni, ám különösen kellemetlen ez akkor, ha az autó éppen a külföldi nyaralás során mondja be az unalmast. Ennek elkerüléséért az AutoAs, a Q Szervízhálózat tagjaként egy nagy, indulás előtti revízióra hívja az autósokat. Ezen a szakik átnézik a gépjárművet, felhívják a tulajdonos figyelmét az esetleges hibákra és kérésre ki is javítják azokat. Így a nyaralás valóban problémamentes lesz! Amennyiben pedig valami előreláthatlan probléma adódik, a revízión résztvevő autósok ingyenesen kérhetik majd a jármű bevontatását Európa bármelyik Q Szervízébe, és ha a javítás több napot is igénybe vesz, csereautót kapnak - bérmentve!

Profi motorolaj külön, minden autómárkához

A szatmárnémeti AutoAs nem csak a javítás, de a termékek, fogyóeszközök terén is profi. Ott kapható ugyanis a Castrol motorolajok legnagyobb választéka. Nem csak az átlagos, univerzális olajokkal rendelkeznek, hanem a Castrol külön, autómárkákra kialakított motorolajait is árusítják. Legyen az Volkswagen, Audi, BMW, vagy bármelyik más márka, az AutoAsnál megkapod a gyártó által tesztelt és elismert professzionális motorolajat. Ezeket használva a motor alkatrészeinek a kopása a minimálisra csökken, ugyanúgy, ahogy az olajfogyasztás.

Akkumulátorok nagyon jó árban

Az AutoAs kínálatában számos akkumulátorfajta is található, így a cég üzletébe betérve könnyen megtalálhatod a számodra megfelelőt. Az árban benne van a beszerelés díja is, emellett pedig helyben el tudják végezni az akksi töltöttségének mérését is, a jótállásba tartozó problémákat pedig rekordidőn belül, az AutoAs boltjában orvosolni tudják.

Keresd fel az AutoAs-t a Closca sugárút 42 szám alatt, vagy kérj információkat, jelentkezz be a 0260-806-0260261-806-026-os vagy a 0756-571-2640756-571-264-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: