2015-02-27 14:38:05• hírek • (x)

Nyaralj Egyiptomban a Challenge Travellel

Egzotikus tengerpart, különleges hangulat, ahol összhangban él a múlt és jelen - ráadásul olcsón!

Az egyiptomi utazás kapcsán mindenkinek a végtelen sivatag és egy letűnt civilizáció emlékei jutnak eszébe, csodaszerű piramisok, Szfinx, a Nílus. Egyiptom azonban még ettől is jóval több. Ez az a hely, ahol összhangban él múlt és jelen, ahol Kairó, Afrika legnagyobb nyüzsgő iszlám metropolisza mellett évezredek óta ott magasodnak az egyiptomi piramisok, ahol ezernyi ereklyét hagytak ránk az évezredek: Karnak és Luxor templomai, Gíza piramisai, Alexandria lüktető kikötője, Kairó ősi bazárjai, Dahab és Hurghada rejtélyes vízalatti világa, a Nílus lassan hömpölygő vize, II. Ramszesz temploma Abu Simbelben, mind mind díszletet adnak képzeletünk szárnyalásához.

Egyiptom földjére lépve a forró afrikai széllel együtt érint meg a kelet sokszínű pezsgése és a ködbe vésző végtelen múlt falakat, tájakat és lelkeket körülölelő lehellete. Múlt jelennel és jövővel, valóság álommal, egzotikum az Ezeregy éjszaka meséivel keveredve festi meg az egyiptomi utazások sokszínű, ízű és illatú portréját.

Miért jó az egyiptomi nyaralás?

- Mert a közelben nincs még egy ennyire gyönyörű tenger.
- Mert télen is jó az idő, a tenger januárban is 26 fokos.
- Mert ilyen olcsón nem lehet máshol egzotikus tengerparton nyaralni.
- Mert rengeteg a látnivaló, kirándulási lehetőség.
- Mert máshol a közelben nem lehet egy szál búvárszemüveggel trópusi halakat nézni a tengerben.

Egyiptom igazi egzotikus nyaralóhely, elérhető áron. Egyiptom nyaraló helyei és tengerpartjai sokkal jobban hasonlítanak Dubai vagy a Távol-Kelet tengerpartjaihoz, mint a hasonló távolságban lévő török, görög, vagy spanyol tengerpartokra. A Vörös-tenger szépségével csak a nagyon távoli más tengerek vetekednek. Csak három óra repülés és egész évben süt a nap és meleg a tenger.

Egyiptom most a gyermekes családoknak kinál kedvező árú nyaralást. A budapesti nemzetközi utazási kiállítás alkalmából a március 6-ig történő foglalással a nyári szezon bármely indulására az első gyermek részvételi díja mindössze 1 euró! Akár 2 hetes turnusra is.

2 felnőtt + 1 gyermek 14 éves korig = 1280 euró/7 éj 4 csillagos szállodában, All inclusiv ellátással, reptéri illetékekkel

2 felnőtt + 1 gyermek 14 éves korig = 1599 euro/14 éj , 4 csillagos szállodában, All inclusive ellátással, reptéri illetékekkel

Ne maradjanak le a fantasztikus akcióról, a helyek száma ugyanis korlátozott! Jelentkezzenek még ma! Bővebb felvilágosítást az utazási iroda honlapján kaphatsz ide kattintva, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában. Keresd fel a Challenge Travel Facebook oldalát is, ide kattintva!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: