2014-07-22 12:29:27• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi képzőművészeti alkotótábort szerveznek Lajosvölgyön

Július 30-án a helyszínen kiállítás fog nyílni az alkotótáborban készített művekből.

Hagyomány már, hogy a szatmári képzőművészek a nyári hónapokban több alkotótábort is szerveznek, illetve több ilyenben vesznek részt. A Gergely Csaba vezette képzőművész-egyesület a hónap végén Lajosvölgyén szervez alkotótábort, amelyben húsz képzőművész fog részt venni. Nagyrészük hazai, ám néhányan Magyarorszgáról is érkeznek ide, hogy egy új környezetben, új inspirációval alkossanak. ez az alkotótábor a szatmáriaknak is új lesz, ugyanis Lajosvölgyén először rendeznek ilyet.

Az alkotótábor részvevői még a következők: Bakos Szilvia (Berettyóújfalu); Barbus Cristina (Szatmárnémeti); Belánszky Demkó Beáta (Sóskút); Bihari Beatrix Renáta (Budapest); Bordas Vasile (Szatmárnémeti); Buze Corina (Szatmárnémeti); Dan George (Szatmárnémeti); Estan Ecaterina Elisabeta (Szatmárnémeti); Foris Ecaterina (Szatmárnémeti); Gergely Csaba (Szatmárnémeti); Guga Margareta Elisabeta (Szatmárnémeti); Keresztesi Mónika (Szatmárnémeti); Lőrincz Tünde és Szilveszter (Nagykároly); Manita Manuela (Szatmárnémeti); Rustiuc Liviu Mircea (Szatmárnémeti); Sabau Maria Teodora (Tasnád); Sabau Vasile Dorinel (Tasnád); Szodoray Parádi Hajnalka (Szatmárnémeti); Tillinger István (Szatmárnémeti).

A táborozás során elkészült alkotásokat ki is állítják, mégpedig a lajosvölgyi Huta Certeze Panzióban július 30-án 12.30 órai kezdettel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: