2014-03-25 16:23:49• hírek • Kocsis Zoltán

Német szakember Szatmárnémeti közlekedéséért

Németországból érkezett közlekedési mérnök készít tanulmányt Szatmárnémeti közlekedéséről, adja a világ tudtára a polgármesteri hivatal közleménye.

A kommüniké szerint Jörn Karnapp Szatmárnémeti polgármesterének, Dorel Coicának a személyes meghívására érkezett a városba. A közlemény szerint máris túl vannak az első terepszemlén, amelyen a polgármesteri hivatal közlekedési osztályának szakemberei is részt vettek.

Ezt követően Karnapp és a hivatal szakemberei össze is ültek, hogy megbeszéljék a látottakat. A megbeszélésen részt vettek továbbá a közúti rendőrség, valamint a tömegközlekedést működtető Transurban képviselői is.

A tájékoztatás szerint a közlekedési tanácsadó április 4-ig marad Szatmárnémetiben. Addig el kell készítenie egy tervet, amelyet alkalmazva a város megszabadulhat a közlekedési dugóktól vagy legalább csökkentheti a zsúfoltságot.

A kérdés már csak: ha Karnapp „felismeri", hogy szükség van például egy harmadik Szamos-hídra vagy néhány földalatti (vagy éppen föld fölötti) parkolóra, akkor rögvest teszik is le az alapköveket?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: