2015-11-28 15:22:16• hírek • Szatmár.ro

Nem sikerült jól az Olimpia látogatása az Öreg Hölgynél

Az idei bajnokságban másodszor győzte le az Aradi UTA - Öreg Hölgy a sárga-kék alakulatot.

A Szatmárnémeti Olimpia szombaton 14 órától Aradon játszott az Öreg Hölgy otthonában, a román labdarúgóbajnokság második vonalának 17. fordulójában. Az összecsapás favoritjai a házigazdák voltak, a két együttes között négy hely és öt pont volt a különbség a meccset megelőzően. Az odavágó-körben az aradiak Szatmárnémetiben 3-2 arányban nyertek. A találkozóval kapcsolatban érdekesség, hogy mindkét csapat edzői egykori Steaua játékosok. A szatmáriak edzője az egykori kitűnő védő, Csík Tibor, az aradi ksipadon pedig Nagy Roland ül.

Az első félidőben főleg a házigazdák támadtak, a szatmári védelem pedig kitűnően helytállt. Sorra sikerült hárítani a támadásokat, amelyeknek egyik állandó főszereplője a 14-es mezben játszó Burla.

Az első találatra a második félidőig, a találkozó 53. percig kellett várni. Az aradi Stratila ellen a szatmári csapatkapitány, Iuhas szabálytalankodott a büntetőterületen belül, a büntetőt pedig a sértett végezte el. A 61. percben újabb gól esett: Ciprian Rus 15 méterről tüzelt és szerezte meg a házigazdák második találatát. A 78. percben aztán jött a harmadik: Man passzát Curtuius a szatmári kapusba rúgja, a kipattanó labdát 7 méterről Copil lőtte a léc alá. A 89. percben újabb aradi találat: Man 14 méterről lőtt a hosszú sarokba. Az Olimpia egy perccel később szépített, ezzel beállítva a végeredményt.

Aradi UTA-Öreg Hölgy - Szatmárnémeti Olimpia 4-1

A Szatmárnémeti Olimpia kerete: Baican - D. Muntean, I. Tataru, Fl. Muresan, Iuhas (csapatkapitány), Takács (63. Cadar), Villand, R. Rus, Bura, Faur (58. Bostina), Bigiu (58. Canalos).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: