2016-12-03 15:08:50• hírek • Szatmár.ro

Nem ment a korcsolya a fiúknak - kikapott az Olimpia

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hihetetlen! A sereghajtó otthonában négyet kapott az utóbbi fordulókban menetelő Olimpia!

Valószínűleg kisebb vagyont nyerhetett az, aki arra fogadott, hogy a második ligás román labdarúgóbajnokság visszavágó-körének első fordulójában a sereghajtótól négy gólos különbséggel kap ki a Szatmárnémeti Olimpia. A sárga-kék mezes fiúk több mint tíz fordulón keresztül veretlenek voltak, a tabella harmadik helyéről várták a visszavágók első fordulóját. A resicaiak pedig sereghajtók, szóval nem a házigazdák voltak a szombati találkozó favoritjai.

Persze arra az Olimpia sem számított, hogy foci helyett korcsolyapályán kell majd játszaniuk, a bíráskodás pedig részrehajló lesz... a házigazdák javára.

Felfagyott pályán fogadta tehát a Resicai Metalul az Olimpiát. A szatmáriak simán fölényben játszottak, ám a 36. percben a resicai Skraparas talált be a kapuba. Az 58. percben aztán újra a szatmári kapu elé jutottak a házigazdák, a bíró pedig egy vitatható szabálytalanságot követően könnyedén büntetőrúgáshoz juttatta a resicaiakat. Hiába tiltakoztak hosszan az Olimpia játékosai, Buduroi végezte el a tizenegyest és növelte a házigazdák előnyét.

Az előny pedig tovább nőtt: a 92. percben Jamali labdáját lőtte Skraparas kapásból Anca-Trip kapujába. Ellentámadásból esett a gól, ugyanúgy, ahogy a negyedik is: Skraparas újra Jamalitól kapta a labdát és hat méterről talált be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: