2014-08-26 20:12:22• hírek • Kocsis Zoltán

Kétszáz fölött száguldott Józsefháza és Apa között

Szerencsére komolyabb közlekedési baleset nem történt Szatmár megyében augusztus 24-én, hétfőn. Mindez nem jelenti azonban azt, hogy a közúti rendőrségnek ne akadt volna dolga. Mi több, egy kisebbfajta rekordnak is szemtanúja lehetett.

Történt ugyanis, hogy Józsefháza és Apa között egy belga állampolgár elképesztő sebességgel futott bele a radarba: műszer 213 km/h-át mért be. Ez még az autópályán is közel 80km/h-val haladná meg a megengedett sebességhatárt - csakhogy Szatmár megyében sajnos egyetlen kilométer autópálya sincs...

A nap folyamán amúgy további két gépkocsivezető maradt vezetői engedély nélkül a sebességhatár túllépése miatt, további kettő pedig szabálytalan előzés miatt.

Szatmárnémetiben Olaszországban, Avasfelsőfaluban pedig Spanyolországban bejegyzett Ford illetve Renault típusú személygépkocsit állított meg a közúti rendőrség: mindkét esetben kiderült, hogy a két jármű nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel.

Szintén hétfőn Sárközújlak és Gombáspuszta között a rendőrség megállította a Ford személygépkocsit vezető 44 Ioan O.-t, akinél az alkoholszonda 0,53mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: