2015-11-19 11:06:19• hírek • Szatmár.ro

Nem adott elsőbbséget az Audi, ütközés lett a vége

A József főherceg (Bujorului) és a Báthory (Martirilor Deportati) utca kereszteződésében történt baleset csütörtök reggel.

Közlekedési baleset akadályozta a forgalmat csütörtök reggel Szatmárnémeti egyik legforgalmasabb pontján. Ugyan a rendőrség hivatalos közleményt még nem adott ki az ügyben, úgy tűnik, hogy a szerencsétlenséget egy Audi A3-as vezetője okozta, ugyanis a kereszteződésbe érve nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő Volkswagen Passatnak.

A legfrissebb információink szerint a Volkswagen a hídról levezető útszakaszról érkezett, az Audi vezetője pedig a Martirilor Deportati utcában közlekedett.

Az ütközés következtében az Audi sérült komolyabban, az autóvezető a tűzoltók segítségével tudta csak elhagyni a járművet. Az sofőrt egy SMURD rohammentő szállította kórházba.

A Golescu hídon közlekedőket is befolyásolta a közelben történt közlekedési baleset: a rendőrség a Szamos jobb partjára érkező autósoknak nem hagyta, hogy az első lehetőségnél lehajtsanak a hídról, emiatt a Nagypiac közelében a szokásosnál is nagyobb dugó alakult ki.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: