2014-10-01 12:27:10• hírek • (x)

Nápolyi estet tartanak a Trattoria per Passione étteremben

Október 4-én, 20 órai kezdettel az olasz étteremben lép fel Nagy Norbert tenor.

A melankolikus ősz még nem kell rányomja bélyegét az emberek hangulatára: élvezhetjük az őszi napokat, ebben pedig segítségünkre van a Trattoria per Passione étterem is. Nem csak a remek olasz ízekkel és az ételek bódító illatával hozza meg a kedvünket az étterem, hanem a hétvégenként rendszeresnek szánt különböző tematikájú összejövetelekkel, rendezvényekkel is.

Az első ilyenre október 4-én, szombaton fog sor kerülni: ekkor egy visszatérő vendég koncertje fogja megalapozni a hangulatot a remek olasz ételeket kínáló szatmárnémeti étteremben. Nagy Norbert tenor-énekes nem ismeretlen a szatmári közönség számára, az olaszországban is tanult fiatalember koncertezett már a Trattoriában.

Nagy Norbert 1987-ben született Szatmárnémetiben. Az Aurel Pop Zene és Képzőművészeti Líceumban érettségizett, majd zenei tanulmányait a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémián folytatta. Miután diplomát szerzett, Olaszországban mélyítette el tudását a Spezia városban található Giacomo Puccini Konzervatóriumban.

Az olasz közönség előtt 2010-ben debütált Verdi Rigolettójában, Duca di Mantova szerepét énekelve, majd 2011-ben Rui szerepében halhatták az opera-kedvelők Verdi Il Trovatpore című operájában Busseto és Fidenza városokban. Emellett Itália számos településének színpadán szerepelt, tehetségével pedig nagy sikert aratott az operaénekesek számára szervezett versenyeken is. A szatmári származású énekes tanárai között volt Andrea Bocelli is.

Aki asztalt szeretne foglalni, az megteheti a 0720-092-302-es vagy 0361-807-137-es telefonszámon, illetve a
rezervari@trattoriaperpassione.ro emailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: