2015-04-26 04:13:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Szűz - nyugalomra van szüksége

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter ragyog Önre. Mint akit kicseréltek, úgy érezheti magát, lubickol a sikerélményekben, büszke magára és a családjára is. Kicsit talán túlzásba is viszi a dicsekvést, és akaratán kívül is megbánthat valakit, aki éppen kevésbé jó passzban van...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Több bolygó is áll a Bika jegyében. Legszívesebben egész nap lustálkodna. Nem örül annak sem, ha vendégek érkeznek, aludni szeretne inkább - ha teheti, ne szervezzen programot mára, inkább pihenje ki magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz áll az Ikrek jegyében. Nem kerülheti el a családi összejöveteleket, bár nem kifejezetten rajong értük... Ha már úgy is el kell mennie, próbálja meg örömét lelni benne, hiszen akkor gyorsabban telik az idő, és hamarabb véget ér a kínos találkozás. A délutánja szabad, alkalmas időpont lesz arra, hogy átgondolja a jövő hét tennivalóit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Jupiterrel. A hét vége utolsó napja kellemes szórakozást ígér. Bár nem számított rá, barátai eddig ismeretlen társaságba hívják, s kiválóan fogja érezni magát. Tegye magát túl a tegnapi kicsinyes veszekedésen!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne hagyja, hogy más szervezze a programját, mert most igazán szüksége van a feltöltődésre. A délután nyugalomban telik, olvasson, vagy tegyen egy sétát a napsütésben. A párjával igazán harmonikus most a kapcsolatuk.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kevés dologra alkalmas ez a nap, mert a betegség mindenkit legyengít, ön pedig most lábadozik belőle. Néhány rég halogatott feladatot azért elvégez, válaszol például a levelekre. Ezen felül pihenjen sokat, mert nyugalomra van szüksége.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne a négy fal között töltse ezt a napot, menjen kirándulni a barátaival. A hosszas gyaloglástól kellemesen elfárad, talán még fájni is fog a lába. Este főzzön valami finomat, igyon egy forró teát, és bújjon hamar ágyba.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nézze át az elmúlt napok postáját, mert most végre lesz ideje egy kicsit olvasgatni, fontos üzenet rejlik a sorok között. Ha megtalálja egyszeriben megvilágosodik Ön előtt az elmúlt napok zűrzavarosnak tűnő eseményláncolata, rögtön tudni fogja azt is, hogy mit kell tennie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma kellemetlen és kellemes dolgok is történhetnek. Furcsa módon a kellemetlen dolgoknak talán jobban fog örülni, mert önmagát látja visszaigazolva. Olyan ajánlatot kap, ami sok energiát igényel, de anyagi hasznot nem hoz. Ha fogyókúrázni szeretne, jobb azt minél előbb elkezdeni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Élete és társkapcsolatai most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtett belső és külső világa között. Idősebb személyek - különösen hölgyek - tanácsának megfogadása hasznára válhat, az önismeret terén sokat nyerhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A vasárnap mindenkinek pihenő nap. Ön se foglalkozzon semmi mással. Hagyja a takarítást másra vagy más napra, és a munka is várhat hétfőig. Ma pihenjen, nincs is más dolga.

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan fordulatok teszik izgalmassá az unalmasnak induló vasárnapot. Hirtelen felpörögnek az események, és egy valóságos szélvihar kellős közepébe fogja találni magát. Az Ön környezetében másoknak is váratlan fordulatokkal kell számolnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: