2014-08-29 09:59:23• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Vízöntő - Többet vállal magára, mint amennyit elbír

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a sötét arcú Szaturnusszal áll együtt: talán ezért is van, hogy kicsit mintha gödörben érezné magát, holott mások szemében esetleg éppen a csúcson van. Ne keseredjen el, innen csak felfelé vezet út!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Még gondtalannak tűnik, de már nem az: hamarosan megtudja, hogy miért. Legyen előrelátó, és tegyen óvintézkedéseket főleg a kapcsolatai terén. A megerősítésre most különösen szüksége van, mert onnan jöhet a támadás, ahonnan nem is számított rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A közelítő ősz sem tudja elbúsítani kedvét: vidám, tetterős, és mintha a fellegek közt járna. Ossza meg ezt az érzést családtagjaival is, mert van valaki ön mellett, akit esz a bánat. Néha az is jó lehet, amit mások akarnak, legyen engedékenyebb!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene mindig harcolnia, akarnia, mi lenne, ha szimplán csak megpróbálná élvezni az életet. Nehéz, mert tényleg alig hagynak rá időt. Ha valamiért, hát ezért igazán megéri a küzdelem: kicsi szabadságért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz az ön jegyében jár, így minden oka megvan rá, hogy igazán jól érezze magát. Csak a táplálkozás örömeiben kell mértéket tartania, különben hamarosan lecserélheti ruhatárát. Bár egy különleges alkalmi öltözékre hamarosan szüksége lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a hét igazán próbára teszi tűrőképességét, még az ön kötelességtudatának is sok az az elvárás, amivel szembe kell néznie. Felüdülést csak a változatosságban lelhet: ha már elfoglalt, legalább keressen kihívást a munkájában, vagy kalandot munka után!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Keresi a helyét, az új utakat, lehetőségeket, és ebben üzlettársai, sőt idősebb gyermekei is segítségére lehetnek, de külföldi kapcsolataira is számíthat. Tetterős, és újra fiatalnak érzi magát. Mindezt a kihívásoknak köszönheti.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minek emészti önmagát? Öntse ki a szívét egy jó barátjának! Meglátja, hogy a nyomasztó gondok, ha el nem is tűnnek, sokkal könnyebbé válnak. A család, az otthon melege mindennél fontosabbá vált, a tettek most többet számítanak a szavaknál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Gyermekeivel sok baja lehet, de szerencsére egy szaturnuszi tranzit kellő komolysággal áldja meg minden családját érintő kérdésben. Bölcsességére, saját szüleitől örökölt tapasztalataira alapozva sikeresen túlteszi magát a nehézségeken.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munka önnek mindig lelkiismereti kérdés, de azért ne vigye túlzásba az aggodalmaskodást! Az érzelmi életét is jobb, ha nem a munkahelyén éli, ez mindig is konfliktusok forrása lehet. Engedélyezzen magának kicsit több szabadidőt!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kapcsolatai kissé összekuszálódtak, talán azért is, mert többet vállalt magára, mint amennyit igazából elbírna. Ha továbbra is ön akar lenni a munka hőse, miközben elhanyagolja a társát, annak sírás lesz a vége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Neptunusz a saját házában kap fényszöget a Naptól: minden felújítás, amit a háza táján végez, vagy baráti összejövetel, amit otthonában rendez, most biztosan jól sikerül. De a házastársi veszekedéssel azért számolnia kell.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: