2015-05-29 01:12:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Tartsa szem előtt saját érdekeit

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A kreativitást ma nagy betűkkel kellene írnia: mutassa meg játékos oldalát, bátran próbáljon ki új dolgokat. Különösen ismerősei és kollégái inspirálhatják új ötletekkel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében marad: provokálva érezheti magát, de ne válaszoljon a kihívásokra. A családon belüli hatalmi harcok nem vezetnek sehová. Okosabb, ha diplomatikus marad, és kompromisszumot köt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap a tegnapihoz hasonlóan alakul. A felhőkön lebeg, örül az életnek, és hálás lesz a meglepetésekért, amelyek várják. Este nyolc körül egyszerre elfárad, és vágyat érez a nyugalomra és a pihenésre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Élénk lesz a mai nap: már a kora reggeli órák is lendületesen indulnak. Bár a hétvége előtt még mindkét keze tele van tennivalóval, mégis mély örömöt érez, és ennek köszönhetően a legtöbb feladatával végezni fog, ami megelégedéssel tölti majd el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lazítás nélkül, szorgalmasan fog dolgozni, egész nap csak serénykedik, mégsem fárad el. Használja ki a pozitív energiákat, mert néhány óra alatt többet végezhet, mint máskor két nap alatt. Este kellemes emlékeket idézhet fel a barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mindennapok ólomsúlya nyomja a vállát. Ezen csak egy dolog segíthet: elevenítse fel korábbi sikereit, vagy keressen valamit, amiben kiemelkedőt alkothat. Az estéjét töltse egy izgalmas könyv olvasgatásával, ez megnyugtatja majd.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen éber, és álljon készen: fontos tennivalói vannak. Ne sajnálja a fáradságot, vállalja el a túlórákat és az extra feladatokat is. A Nap most az ön oldalán áll, így könnyen megbirkózik velük, és elnyeri jutalmát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki nagyító alá teszi az ön tevékenységét, és vizsgáztatni szeretné. Ez megtörténhet a munkahelyén, de akár a párkapcsolatában is. Jobb, ha nem követ el hibát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold kedvezően áll az ön számára, és megkönnyíti a reggeli ébredést. A csillagok mégis arra figyelmeztetik, hogy a gördülékenyen zajló események ellenére se legyen könnyelmű. Jobb, ha este otthon marad, akkor nem történhet semmi baj.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Engedje, hogy az események magukkal sodorják. Ha ellenáll, és megpróbál az árral szemben úszni, akkor valószínűleg mérhetetlenül felidegesíti magát a nap végére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tartsa szem előtt a saját érdekeit, akkor is, ha az feszültségekhez vezet. A párkapcsolatában a legnagyobb az összezördülés veszélye. Ne engedje, hogy a partnere kellemetlen helyzetbe hozza.

Halak: II. 19. - III. 20.
A fejében olyan kérdések kavarognak, melyekre nem talál kielégítő választ. Ezúttal csak az elengedés segíthet, különben túl sok energiát emészt fel a meddő küzdelem. Ha „megadja magát”, és letesz arról, hogy mindent tudjon, úgy új időszak kezdődhet az életében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: