2016-06-24 23:22:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Túl kell tennie magát egy csalódáson

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Halak jegyében áll. Sok feladatot kell elvégeznie a mai napon, de biztos lehet abban, hogy minden gyorsan fog menni. Most végre alkalma adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha a párja másként vélekedik is valamiről, azért még nem kellene morcosnak lennie. Próbálja meg meglátni inkább az ő elgondolásában is az igazságot - így ráadásul a veszekedést is elkerülheti...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr az Ikrek jegyében jár, ez igazán kedvez önnek. Most minden apróságnak tud örülni, és főleg társaságban érzi jól magát! Este egy érdekes telefonhívást kaphat, egy rég nem látott ismerőse jelentkezik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg elintéznivalója maradt mára, ám ezekkel képtelenség egy nap alatt végezni. Ne is erőltesse a lehetetlent, kérjen segítséget. A délelőttöt töltse a házimunkával, a délután viszont legyen a kikapcsolódásé!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnia, amiből pedig legszívesebben kimaradna. Pedig önre hárul a békéltető szerepe, a családtagjai végső soron önre bízzák a döntést. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményét sem rejtheti véka alá.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma túl kell tennie magát egy kisebb csalódáson. Egy illúziója buborék módjára pattan szét. Hamarosan beláthatja azonban, hogy így lesz a legjobb, és túl tud lépni a dolgon. Hívja fel a barátait, és engedje, hogy felvidítsák.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az emberismerete időnként cserbenhagyja önt - a mai napon a saját naivitásának lehet az áldozata. Valakiben megbízott, akiben nem kellett volna, hisz nem rég ismeri az illetőt. Ne törődjön az aljas pletykákkal, de tanuljon az esetből!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Rák jegyében áll, ez a szerelmi életére van kedvező hatással, a segítségével még a párját is megtalálhatja. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen el szórakozni a barátaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kevés tennivalója maradt a hétvégére. Ma végre ráérős napja lesz, amivel talán első pillanatban nem is igen tud mit kezdeni. Gondolja végig, mihez lenne kedve igazán, és tegye azt, törődjön egy kicsit saját magával is!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma igazán nincs kedve a napi rutinhoz. Jobban is tenné, ha a bevásárlás, takarítás, főzés hármasa helyett inkább egész nap pihenne... Mit szólna például egy strandoláshoz?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy a vitás ügyeit elrendezze. Talán más szemszögből látja most a dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A párkapcsolatában viharfelhőssé vált az ég. Ne keseredjen el: ezek csak átmeneti problémák, rövidesen újra harmonikussá válik önök között a viszony. Persze ezért tenni is kell - lepje meg a kedvesét egy finom ebéddel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: