2015-06-29 09:16:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Vigyázzon az anyagiakra

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Büszke lehet a kimagasló teljesítményére és az újabb sikereire, de ne bízza el magát! Szereti, ha dicsérik, ünnepelik, de tegyen különbséget a barátok őszinte és az ellenségek kelletlen gratulációi között.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Azok az emberek, akikről azt hitte, hogy ismeri őket, egy teljesen új arcukat mutatják. Az érdekes emberek unalmassá válnak, és a helyzet, amiben sok lehetőséget látott, hirtelen nagyon beszűkül...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kicsit unalmas, kicsit szürke a mai nap, és mivel nagyon fáradt, ez most eszményinek látszik az ön számára. Szedje rendbe a gondolatait és az érzéseit, mert erre máskor úgy sincs elég ideje. A mai nap kiemelkedő eseményeket is tartogathat...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön most szerencsés lehet a szerelemben és a munkában is, csak a szerencsejátékokkal legyen nagyon óvatos, és ne játsszon pénzben. Ha épp a szabadságát tölti, gond nélkül élvezheti az életet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Mindkét jó hatású bolygó az Oroszlán jegyében áll: csak akkor ronthatja el ezt a napot, ha kifejezetten ez a célja. Túláradó érzéseinek semmi sem szabhat határt. Ne szomorkodjon, élvezze a nyarat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Szaturnusz nemsokára visszatér a Nyilas jegyébe: most sokkal jobban kellene vigyáznia az anyagi javaira. Bármennyire is megtetszik valami a bevásárlás során, ezúttal álljon ellen a kísértésnek, és csak a fontos dolgokat vegye meg.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap és a Mars is a Rák jegyében áll, így nehezen indul a nap. A fantasztikus hétvége után nem is csoda, hogy nincs kedve dolgozni. Ne tegye tönkre a napját idegeskedéssel, ahogy növekszik majd a munkakedve, úgy növekszik a teljesítménye is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha már elvállalta, akkor el is kell végeznie a pluszmunkát, olyan minőségben, ahogyan megszokták öntől. Szerencsére megvan az ehhez szükséges munkakedve, az extra és a rutinfeladatokat is könnyedén végzi.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz és a Jupiter ragyog, ez a hónap, és főleg ez a nap legyen a szerelemé! Ha úgy érzi, hogy meg kellene vallania az érzéseit a kedvesének, ne halogassa, tegye meg most! Ha ön szeretne megbizonyosodni a másik fél érzéseiről, akkor sem fog csalódni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Dolgozzon azon, hogy fejlessze a memóriáját, ha ugyanis személyes apróságokra is emlékszik az üzletfelei életéből, azzal növelheti a bizalmukat. Konkrét célra kellene pénzt gyűjtenie, mert úgy könnyebb, mint ha „csak úgy" spórol.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha valami fontos dolgot kell elmagyaráznia a kollégáinak, jobban teszi, ha meghívja őket egy kancsó limonádéra, és oldott hangulatban veszik sorra a tudnivalókat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Itt az ideje a nagytakarításnak, és nemcsak a lakásában, de a lelkében is. Bár arra kevés lesz egy nap, hogy ott is rendet tegyen, de kezdje el sorra venni az elmúlt időszak érzelmi nyereségeit és veszteségeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: