2014-10-23 02:37:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kezdetben mintha az előző nap folytatódna

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében marad. Ma sok időt fordít magánügyeire, kellemes beszélgetésekre, és ezáltal sok tapasztalatot szerezhet. A Jupiter jó fényszögével az estéje csakis gyönyörű lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fantasztikus nap vár önre! Felhívja valaki? Találkozik valakivel „egész véletlenül”? Hála Istennek, van valaki, akivel el tud beszélgetni. Minden arra mutat, hogy szerelem van a levegőben, mert az égen összekapcsolódik a két legszebb égitest: Uránusz és Jupiter.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A csütörtök kezdetben a Mérleg jegyében járó Hold hatása alatt telik. Vidáman és lelkesen kezdi a napot, és a tökéletes foyltatáshoz csak egy kicsit kell kedvesnek lennie a párjához - de ne húzza túl sokáig, nehogy elnyomja önöket az álom.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Az égen nagy fény nyílik meg: az Uránusz és Jupiter trigon fényszög alatt találkoznak egymással. Ezeket az órákat a létező legszebb kozmikus kapcsolat áldja meg. Szíve kitárul, a szerelem, mint a harmat hullik önre. Lelke fellélegzik, és minden jó lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez egy mágikus nap lesz. Egy láthatatlan fénysugár indul ki az ég felé, ahol az Uránusz és Jupiter találkoznak. Ez a fénysugár visszatér a Földre valakihez, aki szorosan az Ön életéhez tartozik. Biztos lehet benne, hogy ma össze van kötve egy másik emberrel, még ha nem is látja és hallja őt. Ez a kapcsolat minden másnál erősebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kezdetben mintha az előző nap folytatódna. Most könnyen lehet, hogy a számítógép előtt vagy egy más munkahelyen ül, iparkodik, de igazán nem jut előre. Mire körülnézne, már el is múlt a nap. Este mágikus időszak kezdődik, az Uránusz és Jupiter ölelik át a Földet, és gondoskodnak arról, hogy a jó győzzön. Amit jószívvel kíván, az sikerülni fog, ha nem kíván teljesen lehetetlent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Nap együtt áll a Vénusszal. Legjobb lenne a baráti társaságban tölteni, mindnyájan jól fogják érezni magukat. Ma mindenki kedvelni fogja, még akkor is, ha csak önmagát adja. Mutassa ki ismerőseinek a nagyrabecsülését, rendezheti minden problémáját másokkal, meg fogja érni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz nincs jóban a Jupiterrel. Szüleivel kapcsolatos problémákat kell majd megoldania. Hatósági ellenőrzést is kaphat, vagy üzleti ügyeivel kapcsolatban merülhetnek fel gondok. A párkapcsolatok terén is várhatók bizonyos változások. Itt az ideje annak, hogy átértékelje saját életét, új célokat tűzzön ki magának. Ha bizonyos kapcsolatokat már nem lehet fenntartani, inkább lépjen tovább, mintsem agonizáljon felettük.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az Ön uralkodó bolygója, a Jupiter szövetséget kötött az Uránusszal. Előfordulhat, hogy őrlődnie kell a saját és mások igényei között. Egyszer csak új perspektívák nyílhatnak meg az Ön számára és mindent egészen más fényben fog látni. Vagy felrúg mindent, és kiszabadul a helyzetből, vagy minden marad a régiben. Készüljön fel váratlan eseményekre. Váratlan utazási lehetőség adódhat, távoli és egzotikus helyekre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Bak jegyében álló Plútó kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Az Önből vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem lesz nevezhető. Ugyanakkor az ilyen egymásnak feszülések megadhatják a kezdő lépéseket az önelemzéshez, ami – jóllehet – nem lesz ínyére való, de mindenképpen hasznára válik majd.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szabadabbnak és magabiztosabbnak érzi majd magát, mint általában. De kifinomultabban is jelentkezhet a hatás: mint megfontolt és kielégítő előrehaladás az univerzum és benne helyének megértése útján. Ez a fényszög rendszerint nagy szerencsét, örökséget, vagy ajándékot hoz, valamint hatalmas, befolyásos barátokon keresztüli segítséget

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold kezdetben még a Mérleg jegyében marad, majd szünetelni megy, ez a szünet pedig estig eltart. Sokkal fontosabb azonban, hogy éjjel az Uránusz és Jupiter csodálatos trigon fényszögű kapcsolatra lépnek egymással. Elkezdődik egy fantasztikus időszak!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: