2016-02-14 10:45:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Most elemében lehet

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nem lenne jó, ha az egész napot heverészéssel töltené, inkább hívja fel a barátait, és töltsék együtt ezt a napot. A beszélgetései igazán tanulságosnak bizonyulnak, végre tisztán fog látni bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyébe készül. A romantika még nagyobb adag szenvedéllyel párosul. Ez a felállás nagyon fog Önnek tetszeni. Legjobb, ha a párjával tölti a napját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars a Skorpió jegyében áll, emiatt sajnos sokan a környezetében veszekedős hangulatban lehetnek. Ne hagyja, hogy bárki is bosszantsa, inkább lépjen egyet hátra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Különösen örömteli lehet egy barátjával vagy barátnőjével folytatott beszélgetés. Utána azonnal sokkal jobban fogja érezni magát, ugyanis remek ötleteket kap a problémáival kapcsolatban. Van egy jó közmondás: „segíts magadon, az Isten is megsegít".

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyébe lép. Ez kicsit gyengíti Önt, ezért ma nyugalmat szeretne. Ne hagyja, hogy mások rábeszéljék valamire, amit egyáltalán nem szeretne. Legjobb, ha a telefonját is lehalkítja, hogy ne zavarják.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem igazán érdeklik Önt a felületes emberek és beszélgetések. Ezt a napot a szenvedély és az érzelmek uralják. A kedveséhez különösen közel tud kerülni, és néhány dolgot tisztázhatnak is egymás között.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ma megtörténhet, hogy a mindketten féltékenyen reagálnak egy dologra. Gondolja át, hogy erre semmi oka sincs, és közeledjen szeretettel a párjához. Délutánra minden rendbe fog jönni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Most elemében lehet. A kedvese nagyon fontos szerepet kap az életében. Vad és romantikus napra számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Olyan embereket hozhat az Ön útjába, akik állandóan csak siránkoznak. Határolja el tőlük magát, és ne hagyja, hogy bárki is lehúzza.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyéből szenvedélyes energiákat küld Önnek. Legjobban akkor érezheti magát, ha a kedvese a közelben van. Ez a nap sok szórakozást nyújt az Ön számára. Érdekes dolgokat lát majd, és kedves emberekkel találkozik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, Önt pedig negatív gondolatok kínozzák. Terelje el a figyelmét más felé, találkozzon a barátaival, és csináljanak közösen programokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Szerelmi életébe sok szenvedélyt vihet. Hagyja, hogy kedvese kényeztesse, és a tenyerén hordozza. Érezze, hogy mennyi szeretettel és bizalommal fordul a partnere Ön felé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: