2015-01-31 10:50:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Meglepetésekre számíthat

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Zárja le a múltat! Ha szakítani akar a párjával, ne hagyja tovább kétségek között vergődni, hanem vállalja a helyzetet, még akkor is, ha ez pillanatnyilag kellemetlenséget okoz önnek. A munkában remek teljesítményt nyújt, kaphat egy kitűnő ajánlatot! Használja ki a lehetőségeit, a bolygók segítik Önt ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jogosan aggódik a baráti körének egyik tagja miatt, de ne engedje, hogy ez töltse ki a mindennapjait. Ön eddig is erősebb volt mindenkinél, a barátja is életerős ember, aki jól veszi a kihívásokat. Sok elintézni valója maradt mára, ezért este nehezen megy a kikapcsolódás, úgy érzi, túl fáradt emberek közé menni. Vegyen erőt magán, higgye el, megéri!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Plútó az Ön 8. sorsterületén áll, kellemetlen fényszögben az Uránusszal. Előfordulhat, hogy úgy érzi, a szokásosnál jobban izzad a lába – valószínű, hogy ezeket a tüneteket valamilyen stressz okozza. Egy kellemes lábfürdő ideje alatt gondolja át, mi bántja, vagy mi bántotta az elmúlt időszakban, és azon is elmélkedjen egy kicsit, hogyan lehet, vagy lehetett volna megoldani ezt a problémát. A pszichés blokk feloldása segít enyhíteni a tüneteket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A konyhájában most igazán kiélheti a kísérletező kedvét, jól sikerülne az új fogások. A mai nap pozitív meglepetéseket tartogathat a párkapcsolatában is - egy új időszak kezdődik a magánéletében. Lehet, hogy ezt még nem látja tisztán, de egy-két héten belül már érezheti a változást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez a nap sok olyan dolgot hozhat az életébe, amiről már régen álmodozott. Ne hamarkodjon el semmit, nehogy az ellenkezőjét érje el annak, mint amit szeretett volna. Legyen kész arra, hogy kompromisszumokat kössön. Mindenképpen hívja fel a barátait, és menjenek együtt szórakozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lehetséges, hogy a ma csak a párkereséssel kellene foglalkoznia. Ha egyelőre nincs a közelében potenciális jelölt, ne keseredjen el – és főleg ne akarja görcsösen megtalálni az igazit! Legyen nyitott és barátságos, és ne reagáljon ingerülten, ha valaki magántermészetű dologgal fordul Önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez egy szerencsésnek látszó nap lesz, csak a pénzügyektől tartsa távol magát. Ne legyen türelmetlen, mindent meg fog kapni a maga idejében. Jelenleg csak a fontos, mindennapi dolgaival törődjön, ne akarjon versenyt futni az idővel. Az alapozás a legfontosabb. A bolondozás és a nevetés feloldja a stresszt, és ettől jól érzi majd magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem akar bízni a jövőjében? Úgy érzi, hogy csak egy váratlan dolog tudja kihúzni a nehéz helyzetéből? Most elérkezett ez az időszak, a pozitív meglepetésekről gondoskodnak a csillagok. Maradjon rugalmas, és engedjen egy kicsit a véleményéből is - azt viszont ne engedje, hogy hízelgéssel hamis engedményeket csikarjanak ki önből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Két bolygó tartózkodik a Vízöntő jegyében, ami lehetőséget ad önnek arra, hogy ötleteit, feladatait csiszolgassa egy kicsit. Ön mindenben tökéletesre törekszik, ennek eléréséhez pedig idő kell. A végeredmény többnyire sikeres lesz, hiszen mindent alaposan átgondolt és előkészített.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyében jár - most kellene összeírnia azokat a feladatokat, amiket a jövő hónapban el kellene intéznie. A bizalom, amit az önhöz közel álló emberek iránt érez, most különösen messzire viheti.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a hatodik sorsterületén áll: szülei rokonságával kellene a legtöbbet foglalkoznia. Fogadja őket sok szeretettel, szeretnék önt megünnepelni születésnapja alkalmából. Jól esik majd, hogy végre ön az, akit meghallgatnak, és nem ön hallgat meg másokat. Most megkapja a jutalmát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az ön ötödik napházából mosolyog. Vásároljon kedvesének, és a gyerekeknek is szép, új ruhát. A szerelem és a párkapcsolatok területén igazán kedvezően állnak a csillagok. A zűrös napok után végre egy kis nyugalom vár önre. Csendes, eseménytelen lesz az este, igazán alkalmas egy kiadós pihenésre.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: