2016-07-27 00:30:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Állandóan lefékezi valami

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Elképzelhető, hogy ma nagy lépésre szánja el magát. Jól halad a dologgal, de másoknak csak akkor beszéljen a terveiről, ha már minden a helyére került. Délutánra már ne tervezzen sokat, inkább menjen haza egy kicsit korábban a munkahelyéről és pihenjen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehézkes napra számíthat, folyton közbejön valami, ami megzavarja a munkában. Egy kellemetlen telefonhívást is kaphat, egy családtagja keresi meg egy tapintatlan kéréssel. Mondjon nemet, ha kényelmetlen önnek a dolog!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha problémák voltak az elmúlt időszakban a párkapcsolatában, azok most jó eséllyel helyrejönnek. A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, a szerelem terén ez új kezdetet jelez. Ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, mert ma könnyen beleesik az előítéletek csapdájába. Ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra! Emiatt még össze is veszhet egy kollégájával, aki pedig abszolút ártatlan a dologban… Járjon mindennek utána, mert most könnyen félrevezetheti valaki.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nagyon szerencsés lesz, és egy kényes helyzetből is jól jöhet ki, hála a kedvességének és nagyvonalúságának. Arra azonban ügyeljen, hogy ne döntsön elhamarkodottan, alaposan fontoljon meg minden kérdést.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez egy meglehetősen laza, szórakoztató napnak ígérkezik. Nyitottá válik az újdonságokra. A tudomására jut egy izgalmas lehetőség, ami alaposan felcsigázza a kíváncsiságát. Ha lehetséges, ne töltsön sok időt egyedül. A társaság jót fog tenni önnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az utóbbi időben kevés ideje maradt a barátaira, pedig önnek nagyon fontosak ezek a kapcsolatok. Ma végre lesz lehetősége összefutni a rég nem látott ismerősökkel, és remekül fog szórakozni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most talán teljes lendülettel szeretné belevetni magát a munkába, ám állandóan lefékezi valami, vagy valaki. Ne essen kétségbe, inkább tekintse erőpróbának a dolgot, és fusson neki még egyszer. Így még nagyobb lesz a győzelem!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma lehetősége nyílik arra, hogy a párkapcsolati problémáit megoldja. Beszéljen nyíltan a kedvesével! Most hamar megtalálják a közös nevezőt, és rájönnek, miben hibáztak. Az estét már békében, nyugalomban tölthetik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kaphat egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre azonnali választ vár az illető. Valahogy alkudjon ki magának egy kis időt, mert most nem kellene elhamarkodottan döntenie. Főleg akkor kételkedjen, ha túl szép az ígéret…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szánjon magára több időt, lassítania kellene, mert túlságosan ideges. A kapkodás ma különösen sok hibát eredményezhet. Ellenőrizzen le mindent kétszer, az otthonában és a munkahelyén is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne keveredjen összetűzésbe azokkal, aki nem támogatják a terveit! Úgyis van segítője épp elég. A főnökei is támogatják az elképzeléseit, és a munkájával való elégedettségüknek is hangot adnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: