2016-07-29 01:28:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Elégedett és boldog lesz ma

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma hajlamos lehet a félrehúzódásra, bezárkózásra – nem ezt szokták meg öntől, meg is lepi a viselkedésével a környezetét. Talán kissé elfáradt, ezért este inkább maradjon otthon! A párja néhány kedves gesztusa visszaadja a jókedvét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Stresszesen indul a mai nap. Vészesen közeledik egy fontos határidő, és talán azért aggódik, sikerül-e időben összehozni a dolgokat. Ne izguljon, egy kollégája váratlanul a segítségére lesz, így időben végez majd a feladataival! Mutassa ki az illetőnek, mennyire hálás.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma túlságosan kritikus lehet, túl magasra rakja a lécet, nem is csoda, hogy előbb, vagy utóbb kirobban a vita! Önre egyébként nem jellemző ez a görcsösség, próbálja meg most is lazábbra venni a dolgokat. A túl nagy elvárások csak kudarcélményhez vezetnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár néhány nehézséggel számolnia kell, mégis elégedett és boldog lesz ma. Egy fontos ügyben nagy lépést tehet előre, és a főnökei is elismerik a munkáját. Ha estére meghívást kap, fogadja el, remekül fog szórakozni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valaki éles szavakkal bírálja a munkáját és a magatartását is, de az első mérge után rájön, hogy ezt építő szándékkal teszi az illető. Talán van is valami igazság a megjegyzéseiben… Próbáljon meg jobban alkalmazkodni a többiekhez, akkor lekerülhetőek az efféle konfliktusok.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A kedvező bolygóállások miatt ma különösen vidám, jókedvű. A szerencse ön mellé szegődik, amit kíván, amit eltervez, minden összejön! Szívügyekben is sikeres, talán egy új szerelem kezdődhet ma.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy terve kudarcba fulladhat, emiatt alaposan megcsappanhat az önbizalma. Ne adja fel: az elgondolás helyes volt, csupán a megvalósítást kellene máshogy kezdeni. Beszélje át a problémát a párjával, mert most lehet néhány tanácsa, amit érdemes megfogadni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nagyon ingerült lehet, pedig türelemre lenne szüksége ahhoz, hogy legyőzze az akadályokat. Nem ártana az sem, ha elfogadná a tapasztaltabb kollégák tanácsát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Játsszon nyílt lapokkal, és egy új feladatot is bátran vállaljon el. Nagyra törő tervei vannak, de ha megőrzi az optimizmusát, mindenben sikeres lehet! Az estét vidám társaságban töltheti, fogadja hát el a meghívást.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha elég figyelmes és nyitott, akkor ma egy remek lehetőségről szerezhet tudomást. Próbálja meg érvényesíteni az akaratát! Az új tervéhez ma segítőket is találhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma már csak rutinfeladatokkal foglalkozzon, a nehéz, problémás ügyeket hagyja inkább a jövő hétre. Amúgy sem lesz túl szerencsés nap ez a mai, sajnos a hivatalos intézni valókkal kapcsolatban bosszúságra számíthat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A pénzügyeit kellene rendbe szedni, egy váratlan kiadás ugyanis összekuszálja a terveit. Ne féljen segítséget kérni egy rokonától, az illető nagyvonalúan kezeli majd a kérdést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: