2014-04-16 18:45:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sok szervezési munkája van

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne legyen önmaga ellensége! Figyeljen oda jobban az egészségére, különösen akkor, ha azt a szervezete is jelzi. Az utóbbi időben meglehetősen túlterhelte magát, a két végén égeti a gyertyát. Az egyiket el kéne oltania!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napjára sikerült megint túlszerveznie magát. Ha be is akarja tartani, amit tervezett, akkor nagyon szigorúan ragaszkodnia kell az ütemezéséhez. Egy perc késlekedést sem engedhet meg magának. Estére kimerül, pihenjen le korán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szívósságának és akaraterejének köszönhetően nagyon jól helytáll a munkahelyén a mai napon, de ne gondolja, hogy minden nap ilyen teljesítményre lesz képes. A rutinfeladatokat bízza a beosztottaira, vagy kezdő kollégájára!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szavait néha pökhendiségnek hallják a kollégái, ismerősei. Bármily jogos is az öndicséret, mégsem hangzik jól a saját szájából. Persze az álszerénység épp olyan tévút lenne. Próbálkozzon az arany középúttal! Az mindig bejön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon sok szervezési munkája van, s nem is csak a munkahelyén, hanem az otthonában is. Valamilyen felújításba, vagy állagmegőrzési munkába kezdett a házát illetően, ami sok nehézséggel jár. De megéri a ráfordítás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha eddig halogatta is, mára már nem találhat kibúvót a húsvéti ajándékok beszerzése alól. Vegye végre nyakába a várost, és az sem árt, ha lajstromot készít a beszerzendőkről. Holnap már kevesebb ideje lesz az utánajárásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hátrébb az agyarakkal, kedves Mérleg! Nagyon erős önben az önérvényesítési vágy, de a nyílt támadásokkal nem megy semmire. A humorát azonban értékelni fogják, feltéve, ha nem túl bántó. A kedvességével többet elérhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehezen találja a kiutat a e jelenlegi nehéz helyzetéből. Nem is annyira nehéz talán, mint amennyire gubancos, bonyolult. Szüksége lehet egy kis elhalkulásra, visszavonulásra, hogy meglelje a helyét, az útját. Kérjen segítséget, ha másként nem megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igazán nem az a haragtartó típus, most is legszívesebben az első szóra megbocsátana. De lehet, hogy valakivel mégis meg kellene szakítania a kapcsolatot. „Elválni szeretettel – gyakorlott lépés ez az angyalok felé.”

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha van gyermeke, szerezzen neki örömet valami kis apró meglepetéssel. Nem csak a tárgyak szintjén vihet neki ajándékot. Sokkal nagyobb örömet szerez, ha elmennek együtt kerékpározni, vagy más közös szórakozást találnak ki.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önre nem jellemző az önsorsrontó magatartás, ám mostanában, mintha minden egyes lépésével keresztezné a saját útját. Ilyen kacsázva járni pedig nagyon nehéz. Válasszon ki egyetlen célt, és tartsa magát ahhoz! Különben nagy a botlásveszély.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyre inkább érik önben a gondolat, hogy bele kellene vágnia valami fogyókúrába! Most már ne halogassa tovább, hanem kezdje is el végre! A nyár már nagyon közel van, a strandok már májusban nyitnak. Új fürdőruhára is szüksége lesz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: