2015-05-05 09:36:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nagyon energikus lesz

Napi horoszkóp május 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold maradt a Skorpió jegyében, de szemben áll a Marssal. Hacsak nem keresi a bajt, ez az időszak nem okoz majd különösebb nehézségeket. Feszültsége levezetésére iktasson be a napi programba valamilyen sportot vagy fizikai tevékenységet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold–Mars szembenállásnak köszönhető fokozott önbizalma és tettereje lehetővé teszi, hogy hatékonyan tudjon dolgozni. Most képes lesz kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a véleményét anélkül, hogy szembekerülne másokkal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetőséget kaphat arra, hogy előnyösen használja a képességeit. Fizikai energiája, életereje megnő, képes lenne megbirkózni az egész világgal.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezik, úgy érzi, bármilyen nehézséggel meg tudna birkózni. Remek alkalom ez arra, hogy végére járjon egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold és a Mars szembenállásának hatására nagyon energikus lesz, készen áll a kemény munkára. A szerelmi viszonya is csodásan alakul, ég a vágytól, hogy szeretetet adjon és kapjon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Túlzott energikussága könnyen vitákba sodorhatja. Pozícióját úgy fogja védelmezni, mint egy megsebzett tigris, pedig mindenki jobban járna, ha legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben egyezségre tudna jutni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne hagyja, hogy önös érdekei vezéreljék, figyelmen kívül hagyva mások érdekeit és álláspontját. Ha nem így tesz, még keményebb ellenállásba ütközhet, és még súlyosabb társkapcsolati problémái adódhatnak pár nap múlva.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha a munkatársaival vagy üzletfeleivel nem ápol jó kapcsolatot, akkor most valószínűleg ellentétek, konfliktusok alakulhatnak ki önök között. Ha eddig simán alakultak a dolgaik, akkor se igyon előre a medve bőrére, igyekezzen inkább még tovább javítani a viszonyukat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal: ingerlékennyé válhat, és ha nem sikerül megfelelően hasznosítania vagy semlegesítenie az energiáit, most nehéz lesz önnel együtt élni...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold ma együtt áll a Szaturnusszal. Ha figyelembe vette mások elképzeléseit és beépítette azokat a terveibe, akkor most minden rendben lesz. Ha nem, ellenállásba ütközhet, ingerültebbé válhat, és konfliktusai támadhatnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Rossz kedvének minden bizonnyal egy olyan, a múltban elfojtott harag az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés hoz felszínre újra. Ne vegyen mindent a személye elleni támadásnak!

Halak: II. 19. - III. 20.
A gondolkodását túlzottan befolyásolják az érzelmei, ezért jó lenne, ha a hosszú távra szóló döntéseket nem most hozná meg, és a tervei megvalósításához sem kezdene még hozzá. Csak olyan feladatokra vállalkozzon, melyekhez érzelmileg is kötődni tud.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: