2015-04-01 09:27:44• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Most nem sikerül az érzésein uralkodnia

Napi horoszkóp április 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében, a munkáját jelző területén áll, sok lendületet és erőt kölcsönöz önnek. Ma nem lehet visszatartani, ha valamit a fejébe vesz, azt keresztül is fogja vinni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz maradt a Bika jegyében, tovább folytatódik a jó időszak. Ráadásul a Mars csatlakozott hozzá, amit egyfajta kozmikus tolóerőként értelmezhet: spontán és aktív lesz, magabiztos a fellépése, hajtja a becsvágy. Végre el tud távolítani az útjából olyan akadályokat, amik régóta idegesítették.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez kissé lelassítja az energiáit. Sokkal több nyugalomra és „magánéletre” lenne szüksége. Különösen a barátaival szeretne közös programot csinálni, és ha ez összejön, remekül szórakoznak majd.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, az ön rokonságát jelző területen. Találkozzon velük, menjen emberek közé, keressen kikapcsolódást. Ez a Hold az érzékiségét is felkeltheti.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter csupa jó sugárzást kap az Oroszlán jegyében. Most nem sikerül az érzésein uralkodnia, és nehéz lesz tárgyilagosnak maradnia, a hivatására összpontosítania...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold lendületet visz az életébe. Ha nem tudja elkerülni, hogy dolgoznia kelljen, vigasztalódjon a munka utáni szabadidővel: szervezzen valamilyen programot, és jutalmazza meg magát valami különlegességgel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A rutinfeladatok elvégzésénél szinte semmit sem tud rosszul csinálni. Délután csodálatos bolygókapcsolatok jönnek létre: engedje magát elvarázsolni, ez a nap nagy boldogságot is hozhat az ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében jár, és támogatja az ön energiáit. Most aktív lehet, és belefoghat bármibe, meg lesz a lendülete, az ötletei és a bátorsága is ahhoz, hogy kockázatot vállaljon. Régi gondjaival is leszámolhat, és eltakaríthatja az akadályokat az útjából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter több tettrekészséget és vállalkozó kedvet ad önnek. Munka után feltétlenül el kellene mennie szórakozni, mert egyszerűen túl sok az energiája ahhoz, hogy otthon tespedjen a tévé előtt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, és a legjobb fénysugarakat veti a Bak jegyére: késztetést érez arra, hogy bedobja magát, és elintézze a feladatait. Nos, hajrá! Az este remek élményeket tartogat, különösen, ha nem otthon tölti!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Oroszlán jegyében álló Jupiter segít jól tölteni ezt a napot: nyugodt lesz és békés, nincs szüksége biztató tam-tamra. Az sem baj, ha néhány órát egyedül kell (vagy éppen szabad?) eltöltenie.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz és a Szaturnusz egymáshoz kapcsolódnak, ne is csodálkozzon azon, ha visszahúzza az ágy, remélhetőleg nem azok közé tartozik, akiknek azonnal munkával kell kezdeniük a napot. Ma lehetősége lesz érdekes emberekkel megismerkedni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: