2015-11-28 10:09:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma a házimunka is jobban halad

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap alkalmas a kapcsolatok ápolásának minden fajtájára, beszélgetésekre, tárgyalásokra, találkozókra. Ha meg akar győzni másokat az érveivel, akkor erre is jó esélyei vannak. Egy dolog tilos ma: elköteleződni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csak a legsürgetőbb dolgokat intézze el, és ne engedje, hogy bárki is hajszolja, higgye el, a házimunka megvárja! Ha vásárolni szeretne, legyen óvatos! A legjobb lenne, ha másokra hagyná a dolgot, vagy aludna rá még egyet, és átgondolná, hogy tényleg szüksége van-e az adott holmira.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók ma ellátják jó energiákkal. A lazításhoz szüksége van a társaságra, legszívesebben a családjával vagy a barátaival tölti az időt – találkozzon velük ma is, legalább egy kávéra!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó lenne, ha lazítással töltené ezt a napot, és nem tervezne túl sok tennivalót. Nap közben fusson össze a barátaival, vagy ha ez nem megoldható, hívja át őket este egy italra vagy pár finom falatra!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma a házimunka is könnyebben halad, mint máskor, utána pedig valósággal úgy érezheti, hogy felszabadult. Ha van kedve, vegye nyakába a várost, és kezdjen el ajándékokra vadászni. Az estét a szerettei körében érdemes eltöltenie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap az ételek jegyében telhet. Kezdje a napot egy bőséges reggelivel, majd végezze el a legszükségesebb háztartási munkákat! A délutánt jó lenne sütés-főzéssel, vagy az ünnepi menü megtervezésével, receptvadászattal elütnie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap során a kötelességeire és a pihenésre is jut ideje. Szerencsére az előbbiekkel gyorsan és probléma nélkül tud végezni, ezután pedig átadhatja magát a hobbijának.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Skorpió jegyű emberek nagyon szeretnek aludni, ma önnek sem lesz kedve felkelni, főleg akkor nem, ha senki sem kényszeríti erre, és munka sem vár önre. Saját magának tesz szívességet, ha mégis megerőlteti magát, és gyorsan elintézi a bevásárlást.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez egy ideális nap a kikapcsolódáshoz, érezze hát jól magát! Délelőtt intézzen el mindent, ami nagyon fontos, hogy este már csak azzal kelljen foglalkoznia, amit igazán szeret.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Válassza az arany középutat: délelőtt kerítsen sort a legfontosabb teendőkre, délután pedig lustálkodjon, és még véletlenül se legyen lelkifurdalása emiatt! A megerőltető időszak után végre alaposan kipihenheti magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon aktív napnak ígérkezik a mai: sportolásra és baráti találkozókra is sort keríthet, és valamiféle vállalkozásba is belefoghat. Este elégedetten térhet nyugovóra a sok élmény és elvégzett feladat után.

Halak: II. 19. - III. 20.
Semmi kedve a problémákkal foglalkozni, a heti hajtás után csak egy kis lazításra vágyik. Engedje meg magának a pihenést, tegyen egy nagy sétát, és szellőztesse ki a fejét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: