2015-04-17 23:32:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Izgalmas hétvége előtt áll

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében tartózkodik, és együtt áll az Uránusszal. A mai nap kiváló a házimunkára, és hétvégi bevásárlások is jó csillagok alatt állnak. Inkább a minőségre törekedjen, mint a mennyiségre. Este boldog órákat tölthet a kedvesével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Alig várja, hogy valamilyen izgalmas élményben legyen része. Legjobb lenne, ha tenne egy kis utazást, esetleg kiszabadulna a városból a természetbe. Este teljesen kimerülten, de elégedetten térhet nyugovóra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében tartózkodik, távol tartja öntől a stresszt és a bosszúságot. Minden könnyebb lesz, és amúgy is hét vége van, a lazítás ideje. Otthon nem lesz maradása, ezért szervezzen házon kívüli programot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha teheti, ma ne dolgozzon, és ne vigyen haza semmilyen munkát. Ne maradjon egyedül, emelje fel a telefont, és szervezzen valami jó hétvégi programot - a Neptunusz segíteni fog ebben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, és izgalmas hétvégét ígér önnek. Látogassa meg egy kedves ismerősét. Egy különleges csillagállás lesz este: a Szaturnusz a Vénusszal szemben fog állni. Este egy nagy séta megnyugtatja majd az idegeit, különösen, ha közben egy barátjával beszélgethet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében, a Mars a Bikában áll: ma jól sikerülhet minden találkozás, beszélgetés és szórakozás. Ez a bolygóállás egyedül a munkakedvét veti vissza, reméljük, nem kell dolgoznia...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold varázslatossá teszi a mai napját, ha a párjával tölti az időt, csodálatos élményekben lehet részük. Ha egyedülálló, és szeretné, most felmelegítheti egy régebbi kapcsolatát - de ez persze nem kötelező.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A házimunkát ma pillanatok alatt elvégezheti, de a bevásárlásnál jól nézze meg, mire mennyit költ. Sok szeszélyes emberrel találkozhat, de ha elfogadja a másikat olyannak, amilyen, meglátja, egyre jobbá válik majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos ma meg kell oldania néhány problémát, és ez akár késő estig is elhúzódhat. Ettől függetlenül energikus lesz, csak az fogja bosszantani, ha mások túlságosan kiadják magukat

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, együtt az Uránusszal. Ez nem a legjobb fényszög, szeretne valamit elintézni, de ez nem fog sikerülni. Ne essen kétségbe, próbálja meg még egyszer.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében együtt áll az Uránusszal. Ha nem figyel eléggé, később ideges lesz, mert nagyszerű esélyeket szalaszthat el.

Halak: II. 19. - III. 20.
Meggondoltan kellene megszerveznie ezt a napot, igyekezzen elkerülni a hibákat, melyek csak rabolnák az idejét. A családban rengeteg piros pontot gyűjtött össze az elmúlt hetekben, kezdje el beváltani őket. Este hívjon vendégeket, és szervezzen egy jó kis házibulit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: