2016-08-31 09:02:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Délután jó hírt kaphat

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Szaturnusz még közel állnak egymáshoz, segítenek rendbe tenni önnek a kérdéses dolgokat. A környezetében valaki az idegeire megy az állandó fontoskodásával. Igyekezzen figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseit!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindent, amit tesz és javasol, kedvezően fogadják, ma beszéljen a főnökével az ötleteiről. Délután kellemes meglepetések sora érheti, és otthon is jó hangulat várja. Az estét töltse a szerettei körében!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma lehetőleg kerülje el a vitákat. Olyan embereket sodorhat az útjába az élet, akikre nem hatnak a racionális érvek, csak a saját igazukat hajtogatják. Sajnos egyéb akadályokra is számítania kell, délután elkéshet egy találkozóról, vagy megbeszélésről.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Mostanában talán sokat gondolkozott azon, hogyan javíthatna a párkapcsolatán. Itt az ideje, hogy megossza a gondolatait a kedvesével is. Ma könnyedén megy minden tisztázó beszélgetés, mert most különösen fogékony a másik lelkiállapotára, és empatikusan viszonyul mindenkihez.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Reggel korán ébred, és a lendülete egész délelőtt kitart. Délután egy jó hírt kaphat, talán valamelyik rokona hívja fel telefonon. A magánéletében rövidesen kedvező változások várhatóak! Este ünnepeljen egy kicsit a párjával.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remekül halad a munkával, minden úgy alakul, ahogy korábban eltervezte. Egy bizalmas információt hall, talán egy jó üzleti lehetőséggel kapcsolatos a dolog. A megérzéseire hallgasson, ne másokra!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Igazán szerencsés nap a mai! Ha ingatlanvásárlást tervez, most érdemes körbe néznie a hirdetések között, lehet, hogy talál egy kihagyhatatlan ajánlatot. A munkakeresésben is segítik a mai bolygóállások.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vigyázzon, ma annyira felgyorsulnak az események, hogy szinte alig tudja követni őket. Ha megőrzi a fegyelmezettségét, akkor sikerülni fog kézben tartani a dolgokat. Az estét már nyugalomban töltheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos egy komoly tervével kapcsolatban kudarcot vallhat. Túl sok akadályt kellene legyőznie, és ebbe bizony beletörik a bicskája. Azért ne adja fel teljesen, csak halassza el egy kicsit a dolgot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munka területén segítik önt a mai bolygóállások. Talán egy megbeszélésnél tud jól érvényesülni, esetleg egy különösen előnyös üzletet köt. Estére meghívást kap, kellemes órákat tölthet fontos emberek társaságában.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma olyan emberekkel hozhatja össze a sors, akik később még nagy befolyással lesznek az életére. Talán új munkalehetőséghez juttatják, vagy a kapcsolataik révén segítik önt az üzleti életben.

Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, ma megnő a balesetveszély, főleg, ha egész nap csak kapkod és rohan. Sportolás közben és a közlekedésben is legyen nagyon óvatos. A mai nap nem alkalmas szerződések megkötésére, ezeket, ha lehet, halassza máskorra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: