2016-02-06 08:41:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A Mars haragot jelez

Napi horoszkóp február 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz 150 asztrológiai fok távolságra van a Marstól. Önkifejezésre való törekvést jelez ez az időszak, viszont azt is jelenti, hogy meglepi a környezetében élőket a reakcióival, váratlan viselkedésével. Most nagyon vágyik a szabadságra, és hogy az álmait követhesse…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Most fejlődhet az önismerete, ha egy kicsit visszavesz a tempóból, és befelé is figyel. Önkontroll szükséges ahhoz, hogy jól irányítsa az energiáit, ne kapkodjon, de ne is kényelmesedjen el.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Merkúrral. Nagyon vigyázzon utazás közben. Próbálja megfékezni a lobbanékonyságát, ne vállaljon túl nagy kockázatot semmilyen téren! Új ötletei lehetnek, de ezeket csak később tudja megvalósítani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Merkúrral. Maradjon nyitott, de ne hozzon döntéseket és ne kötelezze el magát. Ha tanácstalan, kérje a barátai segítségét, jó meglátásaik lehetnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Ez egyrészt veszekedést, küzdelmet, haragot jelez, másrészt eredetiségre, találékonyságra is utal. Ha megfelelő önkontrollal bír, akkor sikerre viheti a terveit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter kellemesen kapcsolódik a Plútóhoz. Jól alakul a napja, tele van életerővel. Vigyázzon azonban, ha nem vezeti le pozitív módon ezeket az energiákat, akkor estére igencsak veszekedős hangulatba kerülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Fontos lenne, hogy a családi vitákban is kiálljon önmagáért, ha túlságosan sokáig tűr szótlanul, akkor a végén kontrollálatlanul törhet ki önből a feszültség…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Fontos, mély beszélgetésekben lehet ma része. Ha a párkapcsolatában probléma van, érdemes ma tisztázni a gondokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, együtt a Vénusszal. A tisztázó beszélgetések ideje ez. Most jól tud kommunikálni, minden helyzetben megtalálja a megfelelő szavakat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Talán nyomasztja valami, amivel úgy érzi, nem tud egyedül megbirkózni. Ahelyett, hogy elhessentené magától a kellemetlen gondolatokat, inkább kérjen segítséget a párjától, vagy a barátaitól.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap kellemesen kapcsolódik az Uránuszhoz. Ma könnyedén meg tud beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találna. Ne szalassza el ezt az alkalmat, öntsön tiszta vizet a pohárba.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars a Skorpió jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Nappal. Nagyon túlterhelte magát az elmúlt napokban. Próbálja minél távolabb tartani magát a problémáktól, azzal foglalkozzon csak, ami tényleg fontos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: