2015-08-01 10:35:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas: öltözzön fel csinosan!

Napi horoszkóp augusztus 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold szemben áll a Nappal, de szerencsére a Jupiterhez visszatért a Vénusz, így egy csodaszép szerelmes hétvégére számíthat. Délután mindent gyorsan el tud intézni. Mindegy kivel tölti a mai estét, sugárzik önből a boldogság.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Próbáljon lassítani a tempóján, és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára. Fékezze pergő nyelvét, és ne pazarolja a szellemi tőkéjét fecsegésre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Utazzon el egy rövid időre. A Merkúr, az utazások bolygója, rendkívül jó fényszögben áll az Uránusszal. Váratlan lehetőségek adódnak, és most akár nagyon távoli helyeket is megismerhet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Fennáll a veszélye annak, hogy sok pénzt ad ki olyan dolgokra, amikre nincs is szüksége, vagy amik nem érik meg az árukat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A tegnapi ragyogó hangulat mára is megmarad. Mindegy kivel találkozik, azt el fogja varázsolni. Délután a bevásárlást is szórakoztatónak tartja, feltéve, hogy nem borítja fel az anyagi egyensúlyát. Az estét is vidáman tölti, ismerősei rajongással veszik körül.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek ez az időszak arra, hogy vegyen magának egy új ruhát, vagy bejelentkezzen a kozmetikushoz. Ha fáradt, pihenésképpen végezzen valamilyen művészeti tevékenységet, vagy legyen élvezője annak: olvasson, menjen el moziba, színházba vagy egy kiállításra!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap legyen az emberi kapcsolatoké. Ha még egyedülálló, most jók a kilátásai: bárhol is tűnik fel, ott mosolyogva fogadják. Akárhol tölti az estét, ön kerül majd a középpontba.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha ma nem kell dolgoznia, akkor sem teheti szabadon azt, amit akar. Ma mindenképpen saját magával kell foglalkoznia, és számba kell vennie, hogy menyire elégedett az életével. Törődjön többet a lelkével, és kovácsoljon terveket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A szombat a szerelem bolygójának uralma alatt áll. Töltse a délelőttöt edzéssel és szépítkezéssel, majd öltözzön fel csinosan, és találkozzon a barátaival. Bárhová mennek együtt, könnyen a középpontba kerülhet, és mindenki el lesz ragadtatva öntől.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Csak és kizárólag az ön döntésén múlik, hogy milyen lesz ez a nap. Ha lázad az adott feltételek ellen, nehéz dolga lesz, és a végén kimerülten, frusztráltan feladja. Ha elfogadja a körülményeket, és megpróbálja kihozni belőlük a maximumot, este elégedett lehet önmagával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szombat nagyszerűnek ígérkezik. Pezseg az élet ön körül, ön pedig hihetetlenül boldog. Szeret hódítani, csábítani, és most lehetősége is nyílik erre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha valami nem megy úgy, ahogyan azt elképzelte, akkor kétségbeesés helyett keressen más módot a terv megvalósítására. Este remekül érezheti magát egy szabadtéri koncerten, vagy egy romantikus programon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: