2014-04-23 01:27:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sokat gondolkodik a jövője felől

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ügyintézésre kiváló nap a mai. Különösen a pénzügyekkel, vállalkozással, vagy hivatalos kérelmekkel kapcsolatban lehet sikeres. Ami a munkáját illeti, kicsit ma elkalandoznak a gondolatai. Inkább másokat dolgoztasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ismeri a mondást: „Beszélni ezüst, hallgatni arany.” Hát így van ez a mai napon önnel is. Bár a szavai látszólag meghallgatásra találnak, bizonyos információkat mégis jobb, ha megtart magának. Legalább azokat, amikkel magának ártana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sokat dolgozik, de nem bánja, mert látja is a munkája értelmét. Különösen azok érzik ma jól magukat, akiknek a dolga mások megsegítése, akik hivatásszerűen gondoskodnak valakiről. De persze segítséget nemcsak ők adhatnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A sértődöttség nem jelenthet megoldást párkapcsolati problémáira. Ezért, ha valaki megbántja önt, az nem jó módszer, hogy egész nap a sértődött arcát mutatja felé. Ez bizonyos kor után ráadásul „ráéghet” az arcára. Nem áll jól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha szép jövőt akarnak, nagyon fontos, hogy családi szinten össze is fogjanak érte. Ha veszekszenek, az még nem baj. De sohase felejtsenek el kibékülni. A közös célok, érdekek, a szeretet fontosabbak, mint az egyéni sértődöttség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne legyen annyira maximalista! A legnehezebb persze a saját természetének legyőzése, de van, akiért érdemes még ezt is megpróbálnia. A rendteremtés másodlagos az ellágyuláshoz, a romantikához, a szerelemhez képest.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre teljesen visszatér önbe az optimizmusa. Ennek hatására könnyebben kijön a kollégáival, és a kedvesével is fegyverszünetet köthet. Nagyobb haladásra is számíthat éppen ezért minden dolgát illetően, így a pénzügyekben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napot az élvezeteknek szenteli. Habár ön nem az a kifejezett hedonista fajta, de az igazi szenvedély annál inkább a sajátja. Csakis mély érzésekkel képes szeretni is éppen ezért. A jót másokkal is megosztani: ez jelenti ma önnek az örömöt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sokat gondolkodik a jövője felől, és meg is tesz mindent annak érdekében, hogy a céljait elérhesse. Ehhez elsősorban támogatókra lenne szüksége. Érdemes jobban körülnéznie a családtagjai körében és a barátai között is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az egész napját kemény munkával tölti, de a főnökének még ez is kevés lehet. Plusz munkát is adhat, ami akár az estéjét is tönkre teheti. Ne hagyja, hogy a végsőkig kihasználják! Kérjen plusz pénzt az extra feladatokért!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Harapós hangulatban ébred, és ennek nem tesz jót, hogyha azonnal az Internetet kezdi el nézegetni. A lelkének éppen a valódi világ impulzusaira lenne szüksége, hogy helyrebillenjen. Madárdalra, virágillatra, kelő napra, tiszta levegőre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál is hamarabb kell felkelnie, ami nem tesz jót álomszuszék lelkének. Ám mégis jól teszi, ha nem szunyókál túl soká. Ha korábban is indul a munkába, különleges találkozásban lehet ma része, amit kár lenne kihagynia.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: