2014-10-24 02:51:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai nap kedvez a művészeti törekvéseknek

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Skorpió jegyében álló Hold hatására érzékennyé válik, sok minden megérinti a lelkét. Ezzel egy időben nyitottá válik más emberekre, és különleges találkozókat vonz az életébe. Hagyja magát meglepni! A Vénusz és a Mars jól kapcsolódnak egymáshoz, ezért nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy valaki kihozza a sodrából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amikor a Hold hatására a szép és érzelmes események jobban megindítják, mint máskor, ellenben az apró bosszúságok is jobban felháborítják ezen a napon. Délután nagy előnyt szerezhet magának egy vetélytársával szemben. Este izgalmas, szórakoztató

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Pénteken az egész világ olyan lesz, mint egy nagy fészek, amelyben az emberek jól érzik magukat egymás közelében. Önnek is szüksége lenne egy biztonságot nyújtó helyre, és egy emberre, akiben feltétel nélkül megbízik. Ma lehetősége lesz rá, hogy segítsen valakinek, és csak akkor fogja jól érezni magát, ha ezt meg is teszi.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ilyenkor csak az otthonában érzi magát teljes biztonságban. Ma élvezni fogja, ha másokat kényeztethet és gondoskodhat róluk. Este közelségre vágyik, a partnere segítségével kizárhatja a külvilág és a mindennapok problémáit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma a Skorpió jegyében áll, és harmonikusan kapcsolódik az Oroszlán jegyéhez. Ha szerencséje van, akkor lustálkodhat, de előfordulhat, hogy a körülmények mégis stresszes helyzetekbe hajszolják. Legalább este ne mondjon le az ejtőzésről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Skorpió jegyében álló Hold megnyugtatja önt, ezért érdemes belevágnia a hivatalos ügyek intézésébe, mert most türelmesen tud szembenézni a bürokráciával. Még mindig élvezheti az Uránusz és a Jupiter kapcsolatát: olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik rajonganak önért, a tenyerükön hordozzák, és elhalmozzák minden jóval. Az este életvidám és önfeledt perceket tartogat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Skorpióban álló Hold hatására ma felszabadultan nevet, akár egy kisgyerek, de sajnos a könnyek is hamarabb jelennek meg a szemében, ha valami rossz történik. Legyen türelmes és elnéző önmagával szemben is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon jó nap vár Önre, tele pozitív meglepetésekkel – feltéve, hogy optimista és rugalmas tud maradni. Kiváló időpont adódik egy találkozóra ma 19 és 21 óra között, előtte és utána azonban inkább otthon kellene tartózkodnia. Az estét ellazultan, csendesen töltheti el.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap kedvez a művészeti törekvéseknek, és jó alkalom az otthona felújítására, dekorálására, de akár egy alapos nagytakarításra is. A kiegyensúlyozottsága és a barátságos hozzáállása ma vonzani fogja az anyagi lehetőségeket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Skorpió jegyében álló Hold nosztalgikus hangulatba ringatja, és felébreszti emlékeit a régi szép időkről. Este nyugodtan nézegesse az utazási prospektusokat, először gondolatban, majd a valóságban is meglátogathatja a távoli országokat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma a Skorpió jegyében áll, először kicsit „kellemetlenkedik” ugyan, később mégis könnyeddé teszi ezt a napot. Kedvező energiák veszik körül, élvezze ki a jótékony hatásukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ébredés után gondolja végig az álmait, most könnyen megértheti a bennük rejlő üzeneteket. Estére szervezzen találkozót egy barátjával vagy barátnőjével, most végre alaposan kibeszélgethetik magukat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: